You are here

Απόφαση για πώληση Amathus Πάφου

11/01/2016 11:04
Απόφαση για εκτέλεση του συμβολαίου που αφορά την πώληση του Amathus Beach Hotel στην Πάφο έλαβε το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Claridge έχει πληροφορηθεί από τους δικηγόρους της, ότι στις 07/01/2016 εκδόθηκε στο επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον της και υπέρ της KA Olympic Lagoon Resort Limited απόφαση για ειδική εκτέλεση του συμβολαίου ημερομηνίας 02/04/2015. Το συμβόλαιο αφορά την πώληση του ξενοδοχείου της εταιρείας Amathus Beach Hotel Paphos προς την K.A. Olympic Lagoon Resort Limited έναντι του τιμήματος των €34,5 εκ.

Η Claridge Public Limited είχε προβεί στην πώληση του ξενοδοχείου Amathus Beach Hotel Paphos προς την KA Olympic Lagoon Resort Limited έναντι του ποσού των €34,5 εκ. με την υπογραφή του αγοραπωλητηρίου εγγράφου ημερομηνίας 02/04/2015, το οποίο αδυνατούσε να εκτελέσει λόγω της καταχώρησης δύο αιτήσεων από μικρή μερίδα μετόχων της με την οποία ζητούν τη διάλυση της Claridge Public Limited ισχυριζόμενοι καταπίεση της μειοψηφίας, λόγω της εν λόγω πώλησης.

Η KA Olympic Lagoon Resort καταχώρησε ακολούθως αγωγή εναντίον της Claridge ζητώντας την εκτέλεση του συμβολαίου για την πώληση του ξενοδοχείου.

Γ.Χ.