You are here

Αυξημένες πωλήσεις Olympic Lagoon

20/11/2015 16:10
Αυξημένες καταγράφονται οι πωλήσεις του Olympic Lagoon Resort Paphos το τρίτο τρίμηνο του έτους, αναφέρει στην ενδιάμεση κατάσταση διαχείρισής της η εταιρεία Claridge.

Οι πωλήσεις του Olympic Lagoon αυξήθηκαν την περίοδο από 1η Ιουλίου 2015 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 στα €5,2 εκ. σε σχέση με €2,9 εκ. πέρσι.

Η αύξηση στις πωλήσεις οφείλεται στις αυξημένες πληρότητες του ξενοδοχείου σε σχέση με πέρσι. Οι πληρότητες κατά την περσινή περίοδο επηρεάστηκαν αρνητικά από την ανακοίνωση για κλείσιμο του ξενοδοχείου τον Σεπτέμβριο του 2014 για ανακαινίσεις και της μη προώθησης του από τους τουριστικούς πράκτορες.

Τα αποτελέσματα από εργασίες είναι βελτιωμένα λόγω αύξησης των πωλήσεων.

Όσον αφορά την πλήρως εξαρτημένη εταιρεία του συγκροτήματος, Amathus Vacation Ownership δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία πώληση το τρίτο τρίμηνο του έτους.
Τον Σεπτέμβριο του 2015, η Claridge έλαβε αγωγή που της κίνησε η KA Olympic Lagoon Resort Limited.

Με την αγωγή αξιώνει εναντίον της Claridge διάταγμα για ειδική εκτέλεση του αγοραπωλητηρίου εγγράφου ημερομηνίας 02/04/2015 με το οποίο η Claridge Public Limited είχε πωλήσει προς την KA Olympic Lagoon Resort Limited το ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel Paphos.

Αναφορικά με τις προοπτικές, αναφέρεται ότι λαμβάνοντας υπόψη της εξελίξεις, την καθυστέρηση της μεταβίβασης του ξενοδοχείου στην KA Olympic Lagoon Resort, την έκβαση της εξέτασης της αίτησης για διάλυση της εταιρείας, την έκβαση της αίτησης της εταιρείας για έκδοση διατάγματος επικύρωσης της πώλησης του ξενοδοχείου, εκτιμά ότι τα αναμενόμενα οικονομικά αποτελέσματα του συγκροτήματος για το 2015 θα συνεχίσουν να είναι ζημιογόνα.

Το εξάμηνο του 2015 οι ζημιές της Claridge ανήλθαν στα €2 εκ.
Γ.Χ.