You are here

Δεν μπορεί να ληφθεί απόφαση Απρίλιο για το μέλλον της σεζόν στο ΝΒΑ

07/04/2020 10:12

Την ξεκάθαρη θέση πως το ΝΒΑ δεν θα λάβει οριστική απόφαση για το μέλλον της σεζόν 2019-2020 αυτό το μήνα, όπως ξεκαθάρισε ο κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ.
 
Σε συνέντευξη του στη ΤΝΤ ο κ. Σίλβερ είπε πως «πρέπει να αποδεχθούμε ότι, τουλάχιστον για τον μήνα Απρίλιο, δεν θα είμαστε σε θέση να λάβουμε αποφάσεις και δεν νομίζω ότι κατ `ανάγκην σημαίνει ότι την 1η Μαΐου θα είμαστε». 

 Ο κ. Σίλβερ ανέφερε ότι το ΝΒΑ άρχισε να επεξεργάζεται διάφορα συγκεκριμένα σενάρια για μια πιθανή επιστροφή, αλλά η αβεβαιότητα της πανδημίας, δεν βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση. «Μέσα στη λίγκα αλλά και σε συζητήσεις με τις ομάδες και τους παίκτες εξετάζουμε διαφορετικά σενάρια επανέναρξης της σεζόν, αλλά ειλικρινά είναι πολύ νωρίς για να προβλέψουμε σε τι θέση θα είμαστε σε λίγες εβδομάδες», είπε.
 
Πρόσθεσε πως σε έναν τέλειο κόσμο, το ΝΒΑ θα συνέχιζε κανονικά με τα εναπομείναντα ματς της κανονικής περιόδου και κατόπιν τους τελικούς, «αλλά δεν έχουμε αποφασίσει για το πώς μπορεί να είναι το πρόγραμμα αν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα», είπε.

ΚΥΠΕ