You are here

Νέο υπερσύγχρονο πρατήριο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας

07/03/2014 11:54
Νέο υπερσύγχρονο πρατήριο καυσίμων λειτούργησε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στο πλαίσιο του στρατηγικού προγράμματος ανάπτυξης του δικτύου πρατηρίων της εταιρείας, στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας.

Το πρατήριο, που στόχο έχει να γίνει σημείο αναφοράς στο χώρο του αεροδρομίου αλλά και στη γύρω περιοχή, θα εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας, ταξί, λεωφορεία και οχήματα ενοικιάσεως. Το νέο πρατήριο προσφέρει όλα τα είδη καυσίμων κίνησης καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά ΕΝΙ. Επιπρόσθετα, θα παρέχει υπηρεσίες όπως πλύσιμο οχημάτων στο υπερσύγχρονο πλυντήριο του πρατηρίου, έλεγχος λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών, είδη περιπτέρου και αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Η ανέγερση του νέου πρατηρίου έγινε με βάση τις τελευταίες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας, περιβάλλοντος, λειτουργικότητας και εμφάνισης. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και με βάση τους κανονισμούς που ρυθμίζουν την ανάκτηση ατμών βενζίνης, οι αντλίες του πρατηρίου διαθέτουν το σύστημα ανάκτησης ατμών βενζίνης κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού μηχανοκίνητων οχημάτων (vapour recovery stage ΙΙ). Επίσης για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, κατά τις μη εργάσιμες ώρες, το πρατήριο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας χρηματοδέκτη δύο όψεων, ώστε να εξυπηρετούνται ταυτόχρονα δύο πελάτες.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ευχαριστεί την Hermes Airports για την άψογη συνεργασία, καθώς και όλα τα εμπλεκόμενα αρμόδια τμήματα της κυβέρνησης για τον σχεδιασμό και την ασφαλή ανέγερση του πρατηρίου.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ έχει το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων, με 99 πρατήρια, παγκύπρια. Στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει την ανάπτυξη του δικτύου της σε στρατηγικά σημεία, προσβλέποντας στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της.