You are here

ACD: Χωρίς αποτελέσματα λόγω… mall

25/11/2013 08:50
Μειωμένα καταγράφονται τα κέρδη της εταιρείας K. Athienitis Contractors Developers από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με την ενδιάμεση κατάσταση διαχείρισης της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι αποφάσεις για τα τελικά αποτελέσματα του συγκροτήματος για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2012, τον καθορισμό ημερομηνίας σύγκλησης της ετήσιας γενικής συνέλευσης και για τα εξαμηνιαία μη ελεγμένα αποτελέσματα του συγκροτήματος για την περίοδο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2013 θα παρθούν σε μελλοντική συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου, η οποία θα ανακοινωθεί εντός των ημερών. Η αναβολή κρίθηκε αναγκαία λόγω του βεβαρυμμένου φόρτου εργασίας της διεύθυνσης της εταιρείας με το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου «Kings Avenue Mall» στην Πάφο.

Όσον αφορά τις προοπτικές, σημειώνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο θεωρεί ότι μετά την αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος και την αναμενόμενη μείωση των δανειακών επιτοκίων θα ξεκινήσουν έστω και αργά να μπαίνουν ο ι βάσεις για την ανάκαμψη της αγοράς.

Το συγκρότημα προχωρά κανονικά τις εργασίες του σε όλα του τα έργα. Επίσης την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 ολοκληρώθηκε και άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το εμπορικό κέντρο «Kings Avenue Mall» στην Πάφο στο οποίο το συγκρότημα μετέχει με ποσοστό 38,75%.

Οι εργασίες στο εμπορικό κέντρο «Nicosia Shopping Mall» το οποίο ανεγείρεται από την εταιρεία στη Λευκωσία, επίσης προχωρούν κανονικά ενώ το άνοιγμα του θα γίνει εντός του 2014.

Σύμφωνα με τα ενδεικτικά αποτελέσματα, το 2012 τα κέρδη της εταιρείας μειώθηκαν στα €3,2 εκ. από €3,3 εκ. λόγω επανεκτίμησης ακινήτων για επένδυση.

Γ.Χ.