You are here

H SPAR εισάγει το πρώτο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών σουπερμάρκετ στην Κύπρο

29/05/2020 11:19

Κάνουμε την πανδημία του κορωνοϊού ευκαιρία για αλλαγή και καινοτομία και εισάγουμε το πρώτο στην Κύπρο οργανωμένο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών σουπερμάρκετ συνδεδεμένο με καταστήματα λιανικής, το SPARe-shop. Στόχο έχει να διευκολύνει και να φέρνει στην πόρτα του καταναλωτή ό, τι είναι αναγκαίο για τις καθημερινές του ανάγκες, με δυνατότητα παράδοσης στην ευρύτερη περιοχή των πόλεων Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας, σύντομα και παγκύπρια. Η SPAR Κύπρου, μέλος του Ομίλου CTC και της SPAR International, εγκαινιάζει το πλήρες ηλεκτρονικό της κατάστημα https://eshop.spar.com.cy/ σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου.

Ο τρόπος υποβολής παραγγελίας είναι εύκολος και γρήγορος: Ο καταναλωτής, εφόσον επιθυμεί να υποβάλει παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα, πρέπει προηγουμένως να δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό. Στη συνέχεια, έχει τη δυνατότητα να προσθέσει στο «Καλάθι Παραγγελιών» τα προϊόντα που επιθυμεί να προμηθευτεί, από μια μεγάλη γκάμα, που καλύπτει το σύνολο των αναγκών του. Αφού κάνει τον τελικό έλεγχο, μπορεί να επιλέξει τον τρόπο παράδοσης, είτε κατ’ οίκον είτε παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα SPAR της επιλογής του την αμέσως επόμενη μέρα, σε ώρα που ο ίδιος επιλέγει. Τέλος επιβεβαιώνει και προχωρεί την παραγγελία. Το σύστημα δίνει επιλογή στον πελάτη να αποφασίσει και τον τρόπο πληρωμής που τον εξυπηρετεί, με κάρτα ή μετρητά. Η κατ’ οίκον παράδοση μάλιστα γίνεται δωρεάν για παραγγελίες μεγαλύτερες των €120. Για περισσότερες λεπτομέρειες και για τους όρους και προϋποθέσεις ο πελάτης μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.eshop.spar.com.cy

Η SPAR, τόσο διαδικτυακά όσο και στα φυσικά καταστήματά της, προσφέρει μεγάλη και πλήρη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες: Στο αρτοποιείο, στο κρεοπωλείο, στη φρουταρία, στο ντελικατέσεν, όπου η ποιότητα, η ποικιλία και η φρεσκάδα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Με χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές αλλά και χιλιάδες καθημερινές προσφορές ο καταναλωτής μπορεί από ένα σύνολο επώνυμων προϊόντων και αποκλειστικών προϊόντων SPAR να καλύπτει το σύνολο των αναγκών του.

Η  SPAR Κύπρου είναι μέλος του μεγαλύτερου συνεταιριστικού δικτύου λιανικής πώλησης τροφίμων στον κόσμο, με παρουσία σε 46 χώρες, σε 4 ηπείρους, εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 13 εκατομμύρια καταναλωτές, με περισσότερα από 12.500 καταστήματα και χιλιάδες αξιόπιστους προμηθευτές και συνεργάτες.

 Διευθύνσεις Καταστημάτων:

•        SPAR στο ERA Central: Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ & Κρήτης Λευκωσία

•        SPAR στο ERA Olympia: Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου Λεμεσός

•        SPAR ΔΡΟΣΙΑΣ: Γεώργιου Γρίβα Διγενή Λάρνακα.