You are here

Άρχισαν οι προπονήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ελλάδα

30/05/2020 16:03

Στην Ελλάδα άρχισαν το Σάββατο προπονήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League με τους προπονητές να δίνουν ρεπό αύριο Κυριακή και επάνοδο των ποδοσφαιριστών στην προετοιμασία τη Δευτέρα.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό, Πρακτορεία Ειδήσεων ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πειραιώς ένα οικογενειακό διπλό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την Κυριακή ο Μαρτίνς έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις. 

Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου που είχε ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε και ο Έλληνας αμυντικός Κυριάκος Παπαδόπουλο, ο οποίος πήγε στο «Γ. Καλαφάτης», πέρασε το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, όπως έγινε με όλους τους υπόλοιπους παίκτες του «τριφυλλιού».

Ο 29χρονος στόπερ, που τεθεί εδώ και μήνες εκτός ομάδας από το Αμβούργο κι έχει πάρει το «ελεύθερο» από τον γερμανικό σύλλογο για να βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, αναζητούσε μία ομάδα προκειμένου να κάνει προπονήσεις για να παραμείνει «ενεργός» και όσο το δυνατόν περισσότερο «fit». Ο Γιώργος Δώνης, του έδωσε το «ΟΚ» για να προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό και ξεκινάει προπονήσεις από τη Δευτέρα (01/06) με τους «πράσινους».
 
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη, προπονήθηκαν σήμερα, Σάββατο 30/5, το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική και οικογενειακό διπλό. Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».