You are here

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το διαδικτυακό σεμινάριο του #YouthEmpowered

03/07/2020 11:19

Η Coca-Cola στην Κύπρο πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά, το #YouthEmpowered σε διαδικτυακή μορφή. Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, 650 νέοι της χώρας μας συμμετείχαν δωρεάν σε ένα δυναμικό δίωρο διαδικτυακό σεμινάριο για να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Πρόκειται για ένα ουσιαστικό Πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που ξεκίνησε το 2017 ο Όμιλος Coca-Cola HBC, ταυτόχρονα και στις 28 χώρες του. Στην Κύπρο, πέραν των 2800 νέων το έχουν παρακολουθήσει μέσω φυσικών εκδηλώσεων όσο και μέσω μέσω e-learnings από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.youthempowered.com.cy.

Το φετινό #YouthEmpowereddigitaledition στήριξαν τα κορυφαία Πανεπιστήμια της χώρας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό, Ανοικτό και Frederick και οι φορείς, Οργανισμός Νεολαίας, το Συμβούλιο Νεολαίας καθώς και το Student Life.

Η πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία του προγράμματος αναπτύχθηκε από  επτά καταξιωμένους ομιλητές στους κλάδους τους και ήταν σχετική με τη «νέα πραγματικότητα» που βιώνουμε όλοι μας μετά την πρωτόγνωρη παγκόσμια πανδημία. Οι νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε, οι αλλαγές στην αγορά εργασίας, η υποστήριξη που χρειάζεται ο καθένας μας για να ανταπεξέλθουμε στα νέα δεδομένα καθώς και το πως μπορούμε να προσαρμοστούμε ατομικά για να πετύχουμε επαγγελματικά ήταν μερικά από αυτά.