You are here

Η Ryanair ξαναξεκινά πτήσεις από την Κύπρο

03/07/2020 11:28

Περισσότερα από 20 δρομολόγια σε προσφορά

Η Ryanair, η νούμερο 1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, γιόρτασε την 1 Ιουλίου την επανέναρξη των πτήσεων της ύστερα από σχεδόν 4 μήνες λόγω των περιορισμών για τον Covid-19. Η πτήση από Πάφο προς Θεσσαλονίκη στις 24 Ιουνίου σηματοδότησε την έναρξη του πτητικού προγράμματος για το καλοκαίρι του 2020 ενώ το πλήρες πρόγραμμα της Ryanair ξεκίνησε από την 1η Ιουλίου με περισσότερα από 20 δρομολόγια σε προορισμούς όπως τα Χανιά, η Ρώμη ή το Βερολίνο.

Μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, οι Κύπριοι μπορούν να σχεδιάσουν την  καλοκαιρινή τους απόδραση με τους χαμηλότερους ναύλους ενώ εφαρμόζονται νέα μέτρα υγιεινής απ’ την Ryanair για την προστασία της υγείας του πληρώματος και των πελατών της.

Για να γιορτάσει την επανέναρξη των πτήσεων στην Κύπρο για το καλοκαίρι του 2020, η Ryanair ξεκίνησε την προπώληση θέσεων με ναύλους από 19,99€ για μονή διαδρομή, που αφορά σε ταξίδια για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2020. Η κράτηση πρέπει να γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 5 Ιουλίου, μόνο από την ιστοσελίδα της Ryanair.com.

Εκ μέρους της Ryanairη Chiara Ravara, Διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ δήλωσε:

“Η Ryanair με χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη των πτήσεων από την Κύπρο ύστερα από 4 μήνες. Η πτήση μας από Πάφο σε Θεσσαλονίκη σηματοδότησε την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου ενώ όλα εισιτήρια, που περιλαμβάνουν περισσότερα από 20 δρομολόγια σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, βγαίνουν σε προσφορά.

Για να γιορτάσουμε την επανέναρξη του πτητικού προγράμματος στην Κύπρο αυτό το καλοκαίρι, προσφέρουμε αεροπορικά εισιτήρια μέχρι τις 5 Ιουλίου σε προσφορά από 19,99€ για μονή διαδρομή, που αφορά σε ταξίδια για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2020. Δεδομένου ότι αυτές οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές θα τελειώσουν γρήγορα, οι πελάτες θα πρέπει να μπουν στο ryanair.com για να μην το χάσουν"

Εκ μέρους της Hermes Airports η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας είπε:

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε ξανά τα αεροσκάφη της Ryanair να απογειώνονται από την βάση της εταιρίας στην Πάφο. Αυτό φανερώνει μια ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο για την πόλη της Πάφου αλλά και για την επανάκαμψη του νησιού γενικότερα. Οι προορισμοί για το καλοκαίρι του 2020 από την Πάφο προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για το κοινό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στενά με την αερογραμμή έτσι ώστε να πετύχουμε την επανασύνδεση της Κύπρου για το καλό της βιομηχανίας του τουρισμού αλλά και της χώρας γενικότερα”.