You are here

GoGordian: Μόνο 8 εναπομείναντα ακίνητα στην Πάφο από το χαρτοφυλάκιο Go Deals

06/08/2020 11:00

Με την επαρχία της Πάφου να έχει την τιμητική της με τον μεγαλύτερο αριθμό ακινήτων στο χαρτοφυλάκιο προσφορών Go Deals, η εταιρεία GoGordian παρουσιάζει τα 8 εναπομείναντα ακίνητα που φιλοξενούνται στην ευρύτερη περιοχή της πόλης. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω ακίνητα βρίσκονται διάσπαρτα σε 7 τοποθεσίες της πόλης με την περιοχή Αγ. Παύλου να φιλοξενεί 2 ακίνητα. Από ένα ακίνητο έκαστο, φιλοξενούν τα χωριά Σουσκιού, Σκούλλη, Περιστερώνα Πάφου και Στρουμπί αλλά και οι περιοχές Πέγειας και Κάτω Πάφου, ενώ η χαμηλή αγοραία τους αξία κυμαίνεται από €105,000 μέχρι €410,000.

Το χαρτοφυλάκιο Go Deals της επαρχίας Πάφου είναι ποικιλόμορφο, αφού στις επιλογές του περιλαμβάνονται, εκτός από οικόπεδα οικιστικής χρήσης που πλειοψηφούν σε αριθμό, σπίτια, εμπορικά και τουριστικά ακίνητα.

Συγκεκριμένα, το ακριβότερο ακίνητο των προσφορών Go Deals της επαρχίας Πάφου είναι ένα οικιστικό τεμάχιο γης που προσφέρεται στα €410,000 και βρίσκεται στην προνομιούχα περιοχή του Αγ. Παύλου. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 6,541τ.μ. και συντελεστή δόμησης 100%. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από σουπερμάρκετ, αρτοποιεία, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα. Για πληροφορίες ή/και αίτηση ενδιαφέροντος σχετικά με το ακίνητο στο https://bit.ly/2BGQb6X.

Το δεύτερο ακίνητο που προσφέρεται στην περιοχή του Αγ. Παύλου είναι ένα εμπορικό οικόπεδο, τα όρια του οποίου περιλαμβάνουν ένα παλιό σπίτι. Το εν λόγω οικόπεδο προσφέρεται στην τιμή των €405,000 και προσφέρει μια πολύ προνομιούχα τοποθεσία στην εμπορική Λεωφόρο Ελλάδος. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 682τ.μ. και συντελεστή δόμησης 120%. Προσφέρει μεγάλη ορατότητα, λόγω της θέσης του, και είναι ιδανικό για ανάπτυξη γραφειακών χώρων, εμπορικών καταστημάτων ή εκθεσιακών χώρων. Για πληροφορίες ή/και αίτηση ενδιαφέροντος σχετικά με το συγκεκριμένο ακίνητο στο https://bit.ly/2T9blQD.

Επίσης, δύο ημι-ανεξάρτητες οικίες τριών υπνοδωματίων στην περιοχή του χωριού Στρουμπί αποτελούν ελκυστική επιλογή για το χαρτοφυλάκιο Go Deals Πάφου της GoGordian. Οι εν λόγω διώροφες οικίες είναι πανομοιότυπες και καλύπτουν επιφάνεια 238τ.μ. σε συνολική έκταση γης 576τ.μ.. Οι δυο κατοικίες διαθέτουν ανοικτό χώρο όπου φιλοξενείται το καθιστικό και η κουζίνα, δυο μπάνια, στεγασμένες βεράντες, κήπο και στεγασμένο χώρο στάθμευσης. Στην παρούσα φάση, το ακίνητο κατοικείται και προσφέρεται στην τιμή των €250,000. Στον υπερσύνδεσμο https://bit.ly/3bS039W υπάρχουν όλες οι αναγκαίες πληροφορίες για αίτηση ενδιαφέροντος και περαιτέρω ενημέρωση.

Το ακίνητο, που εμπίπτει στην περιοχή της Πέγειας στην Πάφο, είναι οικιστκό οικόπεδο συνολικού εμβαδού 3,257τ.μ. και βρίσκεται κοντά στη γνωστή παραλία των Κοραλλίων (Coral Beach). Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον κύριο δρόμο που ενώνει την Πέγεια με τον Αγ. Γεώργιο, ενώ ταυτόχρονα παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Το οικόπεδο διαθέτει συντελεστή δόμησης 15% και προσφέρεται στην τιμή των €220,000. Περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο είναι διαθέσιμες διαδικτυακά στο https://bit.ly/39FXpEK.

Στην περιοχή Περιστερώνας Πάφου βρίσκεται οικιστικό οικόπεδο συνολικού εμβαδού 11,706τ.μ., το οποίο, επίσης, προσφέρεται στις €220,000. Βρίσκεται μόλις 3 λεπτά από το κέντρο του χωριού, με άμεση πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες όπως μανάβικο, ντόπιες ταβέρνες και καφετέριες. Το ακίνητο διαθέτει συντελεστή δόμησης 40%. Περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο είναι διαθέσιμες διαδικτυακά στο https://bit.ly/2ECo1eJ.

Στην Κάτω Πάφο προσφέρεται προς πώληση εμπορικό κατάστημα, με καλυμμένο εμβαδόν 74τ.μ. και μεσοπάτωμα 31 τ.μ.. Βρίσκεται 150μ. από την παραλία και την πολυσύχναστη Λεωφ. Ποσειδώνος, τοποθεσία που το καθιστά ως ένα άκρως ελκυστικό ακίνητο για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού. Βρίσκεται, επίσης, σε απόσταση αναπνοής από ξενοδοχεία, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται στις €160,000. Περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω ακίνητο είναι διαθέσιμες διαδικτυακά https://bit.ly/3fXV7ni.

Το χωριό Σκούλλη φιλοξενεί ένα οικιστικό τεμάχιο γης συνολικού εμβαδού 5,352τ.μ., το οποίο προσφέρει προνομιακή θέα στο χωριό. Συγκεκριμένα, το ακίνητο είναι τοποθετημένο 3 λεπτά από το κέντρο του χωριού και παρέχει άμεση πρόσβαση στον κύριο δρόμο που ενώνει την Πάφο με την Πόλη Χρυσοχούς. Διαθέτει συντελεστή δόμησης 40% και τιμή πώλησης €130,000. Περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο είναι διαθέσιμες διαδικτυακά στο https://bit.ly/30dcBX6.

Το ακίνητο με τη χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή στο χαρτοφυλάκιο Go Deals της Πάφου, βρίσκεται στην περιοχή του χωριού Σουσκιού και αφορά χωράφι 76,590τ.μ., τοποθετημένο 15 λεπτά από το κέντρο του χωριού. Προσφέρει πανέμορφη θέα προς τη θάλασσα αλλά και τη γύρω περιοχή και η τιμή πώλησής του ανέρχεται στις €105,000. Περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο είναι διαθέσιμες διαδικτυακά στο https://bit.ly/33mbyWT.

Όλα τα Go Deals ακίνητα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της GoGordian στη διεύθυνση www.gogordian.com/lp/go-deals. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εν λόγω προσφορές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].