You are here

Κλείνουν δρόμοι λόγω εργασιών ανάπλασης λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία

07/08/2020 16:22

Κλείνει το Σάββατο από τις 6.00 π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ της Τετάρτης 12 Αυγούστου η συμβολή των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα για εργασίες που αφορούν το έργο της ανάπλασης της Λεωφόρου Μακαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, οι εργασίες είναι εξαιρετικής σημασίας αφού αφορούν τη σύνδεση των υπόγειων δικτύων υποδομών (ΣΑΛ, όμβριων υδάτων, CYTA, ΑΗΚ) στον κόμβο Μακαρίου-Σπύρου Κυπριανού-Διγενή Ακρίτα.

Ο Δήμος Λευκωσίας, αναφέρει η ανακοίνωση, «επέλεξε όπως οι εργασίες αρχίσουν αυτή την περίοδο που η τροχαία κίνηση στη Λευκωσία είναι αισθητά μειωμένη και έχει εξασφαλίσει την πλήρη συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τα συνεργεία του εργολάβου που θα εργάζονται με εκτεταμένο ωράριο για να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες εργασίες εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος».
 
Όλες οι κινήσεις από Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα και αντίστροφα, οι κινήσεις από Μακαρίου προς Σπύρου Κυπριανού, Διγενή Ακρίτα και Κρήτης καθώς και η διακίνηση από Διγενή Ακρίτα προς την οδό Κρήτης δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν, προστίθεται.
 
Σημειώνεται ότι οι εναλλακτικές πορείες της τροχαίας κίνησης φαίνονται στον χάρτη που επισυνάπτεται με την ανακοίνωση.
 
Ο Δήμος Λευκωσίας απολογείται για την ταλαιπωρία και καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.