You are here

Κέρδη για Royal κόντρα στο e-στοίχημα

21/02/2011 10:17
Αύξηση των κερδών της για το 2010 ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Royal Highgate παρά τις δυσμενείς συνθήκες που δημιουργεί στην αγορά η ανάπτυξη εναλλακτικών δικτύων διεξαγωγής στοιχημάτων.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, τα κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν στις €334,2 χιλ. έναντι κερδών €127,4 χιλ. το 2009.

Όπως τονίζεται από την εταιρεία, τα αποτελέσματα του 2010 παρουσιάζουν αύξηση στα κέρδη έναντι των αποτελεσμάτων του 2009, λόγω κυρίως της καλύτερης διαχείρισης κινδύνου στοιχήματος από την εταιρεία, αφού τα κέρδη που διανεμήθηκαν στους συμμετέχοντες σε συλλογικά στοιχήματα ήταν εντός των στόχων του συγκροτήματος και χαμηλότερα από το 2009 αλλά και από τη διατήρηση του ελέγχου των λειτουργικών εξόδων του ομίλου.

Ο κύκλος εργασιών του Συγκροτήματος έχει αυξηθεί κατά 1,8% στα €19,3 εκ. από €19 εκ. το 2009.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, οι πολύ έντονες συνθήκες ανταγωνισμού αλλά και η ύπαρξη εναλλακτικών δικτύων διεξαγωγής στοιχημάτων που επικρατούν στην κυπριακή αγορά συλλογικών στοιχημάτων έχουν επηρεάσει αρνητικά, σε αρκετά μεγάλο βαθμό, την πορεία των εργασιών παρόλο που το καλοκαίρι του 2010 διεξήχθη το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το οποίο και απέφερε ένα αρκετά μεγάλο μέρος των εισοδημάτων εκείνης της περιόδου.

Η εταιρεία αναφέρεται και στην εξαγορά του 100% της Novabet.Com (Cyprus) στις 12 Φεβρουαρίου 2010. Η συναλλαγή έχει στόχο την περαιτέρω επέκταση της εταιρείας και των δραστηριοτήτων της στον τομέα των συλλογικών στοιχημάτων καθώς και την αύξηση των πωλήσεων και των κερδών της σε ένα ευρύτερο δίκτυο εργασίας.

Γ.Χ.