You are here

Στην Κύπρο την Δευτέρα ο πρόεδρος ΕΤΕπ

04/09/2020 15:33

 

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 7 Σεπτεμβρίου, 2020, θα πραγματοποιήσει Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), Werner Hoyer.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, κατά την εδώ παραμονή του, ο κ. Hoyer ο οποίος θα συνοδεύεται από άλλους αξιωματούχους της ΕΤΕπ, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και σειρά συναντήσεων με τον Υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη και άλλους Υπουργούς με σκοπό την αξιολόγηση της μέχρι τώρα συνεργασίας της Κύπρου με την ΕΤΕπ στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης της κυπριακής οικονομίας καθώς και τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας σε όλους τους τομείς της οικονομίας.
 
Αναφέρεται ότι μέρος του πακέτου μέτρων στήριξης της οικονομίας που ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υλοποιείται με την συνεργασία της ΕΤΕπ.

Ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Werner Hoyer στο Υπουργείο Οικονομικών τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι. Στη συνέχεια θα γίνουν δηλώσεις στον 3ο όροφο του Υπουργείου.