You are here

Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζεται για τα οικοπέδα που διαχωρίζει η Aristo Developers στον Δήμο Έγκωμης στην Λευκωσία

18/09/2020 11:14

Με τον διαχωρισμό 90 μεγάλων οικιστικών οικοπέδων στον Δήμο Έγκωμης, στην Λευκωσία, συνεχίζει την δυναμική της παρουσία στην πρωτεύουσα η Aristo Developers.

Με εμβαδά που ξεκινούν από τα 520 τ.μ και φθάνουν μέχρι τα 820 τ.μ ενταγμένα στην πολεοδομική ζώνη Κα8 με συντελεστή δόμησης 60%, συντελεστή κάλυψης 35%, ύψος 2 ορόφων, τα εν λόγω οικόπεδα προσφέρονται σε πολύ προσιτές τιμές και αποτελούν την πιο ελκυστική επιλογή σε αγορά γής τόσο για σκοπούς επένδυσης όσο και ιδιοκατοίκησης.

Τα οικόπεδα χωροθετούνται σε μικρή εγγύτητα πληθώρας εγκαταστάσεων, υπηρεσιών, ανέσεων αλλά και γνωστών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και σε απόσταση 5’ οδήγησης προς το κέντρο της πόλης αλλά και με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Λευκωσία μ’ όλες τις επαρχίες της Κύπρου, το Nicosia Mall καθώς και την οροσειρά του Τροόδους.

Με μια πορεία συνέπειας και εμπιστοσύνης πέραν των 40 χρόνων, η Aristo Developers ως ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο, συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών στηρίζοντας την οικονομία της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οικόπεδα στην περιοχή Έγκωμης αλλά και άλλων αναπτύξεων της εταιρείας, σε όλη την Κύπρο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Aristo Developers στο τηλέφωνο χωρίς χρέωση 80002747 ή να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.aristodevelopers.com