You are here

Η Delfi Partners & Company ενισχύει την παρουσία της στην Κύπρο με νέο γραφείο στη Πάφο.

14/10/2020 13:24

Η Delfi Partners & Company ενισχύει την παρουσία της στην Κύπρο με νέο γραφείο στη Πάφο.

Το γραφείο στο κέντρο της πόλης, στην οδό Αχέπανς 2 υποστηρίζει την παροχή όλου του εύρους των υπηρεσιών της εταιρειας και προκύπτει ως επακόλουθο της επιχειρηματικής ανάπτυξης της εταιρείας.

Το νέο γραφείο, εντάσσεται στο γενικό πλαίσιο των στρατηγικών στόχων της εταιρείας, που αφορούν την προσέλκυση εργασιών στον τομέα του real estate asset management και την εδραίωση του ονόματός της στην τοπική αγορά.

Επιπρόσθετα μέσα από την πλατφόρμας της διάθεσης ακινήτων (Delfi Properties: www.delfiproperties.com) θα στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματική κοινότητα της Πάφου και στοχεύει στην επέκταση των υπηρεσιών της πιο δυναμικά στη περιοχή. 

“Με μεγάλη χαρά ενισχύουμε την παρουσία μας στην Πάφο. Η επέκταση στη Πάφο συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Οργανισμού μας στην διαχείριση και διάθεση ακινήτων. Στόχος μας παραμένει η προσήλωση στις ανάγκες των πελατών και η άρτια εξυπηρέτηση τους. Για τις ανάγκες επάνδρωσης του γραφείο έχει εργοδοτηθεί νέο και εμπειρο προσωπικό, που προσαρμόζεται στα δεδομένα της αγοράς και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις σημερινές προκλήσεις» δήλωσε ο Δρ. Γιώργος Μούντης, Διευθύνων Σύμβουλος της Delfi Partners & Company.