You are here

Η Amadeus ενισχύει τα παγκόσμια συστήματα e-commerce της Air China

13/08/2008 14:10
Αισθητή αύξηση στις online κρατήσεις λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου

Λευκωσία, 11 Αυγούστου 2008: H Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, ανακοίνωσε την επιτυχημένη ενσωμάτωση των συστημάτων e-business της Air China σε 25 διεθνείς αγορές. Η Air China στράφηκε στην Amadeus για την υιοθέτηση μιας πλήρους εξειδικευμένης λύσης online κρατήσεων εισιτηρίων στην τοπική γλώσσα και νόμισμα που θα βοηθήσει την εταιρεία να διαχειριστεί την έντονη αύξηση που παρατηρείται στις online κρατήσεις λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Ο κ. Lui Dong, Διευθυντής του Τμήματος E-commerce της Air China δήλωσε σχετικά: «Επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια τοπική ιστοσελίδα σε κάθε μια από τις διεθνείς αγορές μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή online ταξιδιωτική εμπειρία, σε τοπικό επίπεδο. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των διεθνών ηλεκτρονικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ειδικά κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, όπου η ταξιδιωτική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.»

«Μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα την επίδραση αυτής της τεχνολογίας στα αποτελέσματά μας τους τελευταίους μήνες, με αύξηση των online κρατήσεων που φτάνει πάνω από 50% κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με την Amadeus, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια άριστη ταξιδιωτική εμπειρία σε όλους τους on-line πελάτες μας.»

Ο κ. David Brett, Πρόεδρος της Amadeus για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, σε σχετικές δηλώσεις του ανέφερε: “Πιστεύω ότι η κυρίαρχη θέση μας στην Κίνα έχει προέλθει από τη δυνατότητά μας να παρέχουμε παγκόσμιο εύρος και λειτουργικότητα, καθώς επίσης και από την πληθώρα των τεχνολογικών συνεργασιών με αεροπορικές εταιρείες. Παρέχουμε στην εταιρεία λύσεις e-commerce και έχουμε δεσμευτεί να αναπτύξουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες ακόμα περισσότερο στην περιοχή.”

Ο κ. Philippe Der Arslanian, Διευθυντής του Τμήματος Airline Direct Channel της Amadeus πρόσθεσε: “Οι Web 2.0, πλήρως προσαρμόσιμες, λύσεις επιτρέπουν στους πελάτες μας να επιταχύνουν τις διαδικασίες e-business. Επιπλέον, η ακλόνητη δέσμευση της Amadeus στο e-commerce σημαίνει ότι οι συνεργάτες μας θα μπορούν να υποστηρίξουν την online ανάπτυξή τους μέσα από τα οφέλη των αναδυόμενων ευκαιριών e-commerce και των εξελισσόμενων τεχνολογιών.”

Οι λύσεις e-commerce της Amadeus υποστηρίζουν αυτή την στιγμή πάνω από 250 ιστοσελίδες για πάνω από 80 αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, όπως οι Air Canada, Air China, Air France, BMI, Cathay Pacific, China Airlines, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Dragonair, EVA Air, Finnair, Iberia, Qantas και Singapore Airlines.