You are here

Η παραγωγικότητα της Chrysler LLC σε επίπεδα συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων για το 2008

10/06/2008 14:19
Η παραγωγικότητα της Chrysler LLC σε επίπεδα συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων για το 2008, σύμφωνα με το Harbour Report™ Βόρειας Αμερικής

• σχεδόν 14 ώρες εργασίας ανά τη μονάδα ή βελτίωση 31.4 τοις εκατό από το 2001
• οι συνολικές ώρες εργασίας ανά όχημα έφτασαν στην κορυφή που βαθμολογήθηκε με 30.37
• Οι εγκαταστάσεις της Chrysler παίρνουν τα κορυφαία βραβεία στις κατηγορίες Συνελεύσεων και Μηχανών


Η Chrysler LLC ανήγγειλε ότι η παραγωγικότητα κατασκευής της έχει βελτιωθεί κατά 31.4 τοις εκατό κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ετών, που αναλογεί σε δεκατέσσερις ώρες από το μέσο χρόνο που παίρνει για να συναρμολογηθεί ένα όχημα. Το 2007, οι διαδικασίες κατασκευής της Chrysler για την συναρμολόγηση ενός οχήματος ήταν κατά μέσο όρο το 30.37 των συνολικών ωρών εργασίας ανά όχημα (HPV). Το Chrysler πέτυχε μια βελτίωση 7.7 τοις εκατό στη συνολική παραγωγικότητα της εργασίας κατασκευής για να συνάδει με τη TOYOTA που είναι στην κορυφή της αυτοκινητοβιομηχανίας, σύμφωνα με το Harbour Report™ Βόρειας Αμερικής για το 2008, την ετήσια μελέτη που δημοσιεύθηκε από Oliver Wyman.

Η Chrysler παρουσίασε βελτίωση σε κάθε μια από τις τέσσερις περιοχές κατασκευής:
• Συναρμολόγηση οχημάτων που βελτιώθηκε κατά 9 τοις εκατό
• Σφράγιση που βελτιώθηκε κατά 5.7 τοις εκατό
• Συνναρμολόγηση μηχανών που βελτιώθηκε κατά 7.1 τοις εκατό και
• συγκέντρωση μετάδοσης που βελτιώθηκε κατά 1.0 τοις εκατό.

Οι κορυφαίοι στην κατηγορία τους

Οι καλύτερες εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων στη Βόρεια Αμερική για τις ώρες εργασίας ανά όχημα βρίσκονται στο καινοτόμο Toledo Supplier Park της Chrysler, που συνεργάζεται με τους συνεργάτες παραγωγής της ομάδας Kuka, Magna Steyr και το ιδιοκτησίας Hyundai Mobis Ohio Module Manufacturing Company, όπου η συναρμολόγηση αυτοκινήτων υπολογίζεται οτι είναι 13.57 ώρες, μια αύξηση 38 τοις εκατό κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου. Οι καλύτερες εγκαταστάσεις συναρμολόγησης μηχανών για αυτό το έτος είναι η παγκόσμια συμμαχία κατασκευής μηχανών (GEMA), μια συνεργασία της Chrysler, της Hyundai και της Mitsubishi, η οποία χρειάζεται κατά μέσο όρο μόνο 1.84 ώρες για να συναρμολογήσει μια μηχανή, μια βελτίωση της τάξης του 31.3 τοις εκατό από το προηγούμενο έτος.

H Chrysler LLC

H Chrysler LLC, με κεντρικά γραφεία στο Ashburn Hills, Mich., παράγει τα Chrysler, τα Jeep, τα Dodge και πολλά ακόμα οχήματα. Οι συνολικές πωλήσεις παγκοσμίως το 2007 ήταν 2.7 εκατομμύρια οχήματα. Οι πωλήσεις εκτός Βόρειας Αμερικής ήταν οι υψηλότερες στα χρονικά με μια αύξηση οκτώ τοις εκατό κατά τη διάρκεια του 2006. Το προϊόν του lineup χαρακτηρίζει μερικά από τα παγκόσμια πιό αναγνωρίσιμα οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του Chrysler 300C, του Jeep Wrangler και Grand Cherokee και των Dodge. Το ‘Ιδρυμα Chrysler, το φιλανθρωπικό σκέλος της επιχείρησης, υποστηρίζει ετησίως τις εκατοντάδες φιλανθρωπικές οργάνωσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Το 2007, το ίδρυμα έδωσε περίπου $21 εκατομμύρια σε φιλανθρωπικές δωρεές.