You are here

Νέο Jeep® Patriot: Δίνει τον ορισμό του κλασικού στυλ της Jeep τζιπ ως το καλύτερο στην κατηγορία του!

29/05/2008 10:05
Η Jeep® συνεχίζει την επέκτασή της με το νέο Jeep® Patriot. Μια σύγχρονη ερμηνεία του κλασικού προσδιορισμού του Jeep, το Patriot είναι διασκέδαση, ελευθερία, ενώ είναι απόλυτα χρηστικό, μιας και είναι το καλύτερο στην κατηγορία 4x4 και διατίθεται σε προσιτή τιμή.

Το Jeep® Patriot συνδυάζει την εξωτερική και εσωτερική ευελιξία ενός οχήματος SUV με την απόδοση, το χειρισμό, την οικονομία καυσίμων και την τιμή ενός μεγάλου αυτοκινήτου ή ενός μικρού pickup. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας, όπως οι τυποποιημένοι αερόσακοι (κύριοι και πλάγιοι) και το τυποποιημένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα σταθερότητας (ESP), προσθέτουν στην αξία του Jeep® Patriot.

Η νέα τεχνολογία Jeep δίνει στο Patriot περισσότερη ικανότητα από οποιοδήποτε όχημα στην κατηγορία του. Το Jeep® Patriot διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: με κίνηση στους μπροστινού τροχούς, Freedom Drive I™ (ένα σύστημα full-time, ενεργό σύστημα τετρακίνησης με κλείδωμα τροχών) και το εκτός-δρόμου Freedom Drive II™ (ένα πλήρους απασχόλησης, ενεργό 4x4 σύστημα με τη χαμηλή σειρά που παρέχει την αληθινή ικανότητα Jeep 4x4 Trail Rated®).

Όλα τα Jeep® Patriot περιλαμβάνουν στάνταρ τυποποιημένο έλεγχο έλξης φρένων, driver-controlled three-mode ESP, φρένο βοήθειας, ηλεκτρονικός μετριασμός φρένων και αντιμπλοκαριστικό σύστημα φρένων (ABS) με εντοπισμό εκτός δρόμου επιφάνειας.

Στιβαρό και δυνατό, το Jeep® Patriot σχεδιάστηκε για τους υποψήφιους αγοραστές SUV που θέλουν το κλασικό στυλ της Jeep και τις καλύτερες οff-road δυνατότητες. Το Jeep® Patriot είναι δυνατό, πιστοποιώντας τις βασικές ιδιότητες του εμπορικού σήματος της Jeep, της αυθεντικότητας, της ελευθερίας και της περιπέτειας, προσφέροντας άριστη οικονομία καυσίμων, εσωτερικές ευελιξία και χρησιμότητα σε μια μεγάλη αξία.