You are here

‘Στην τρίχα!’: Wella Professionals and Sebastian Professional – Hair Show 2008

23/05/2008 13:45
Οι WELLA PROFESSIONALS και SEBASTIAN PROFESSIONAL, παρουσίασαν μαζί για πρώτη φορά τις νέες τάσεις 2008 για μαλλιά και μακιγιάζ, σε μια μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2008 στο Hilton Park.

Καλεσμένοι ήταν κομμωτές και μακιγιέζ από την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό, οι οποίοι παρακολούθησαν το επιμορφωτικό αυτό σεμινάριο. Η διεθνούς φήμης hair stylist Teri Dougherty, που δημιουργεί αποκλειστικά με προϊόντα της WELLA PROFESSIONALS, παρουσίασε τις καινούργιες της προτάσεις. Επιπλέον, η καλλιτεχνική ομάδα της SEBASTIAN PROFESSIONAL παρουσίασε τις όπως πάντα πρωτοποριακές της ιδέες όσον αφορά τα μαλλιά, αλλά και το μακιγιάζ.

Κατά τη διάρκεια του ολοήμερου σεμιναρίου, καλλιτεχνική ομάδα χορού προσέθεσε μια ακόμα ευχάριστη νότα με τις μικρές παραστάσεις σύγχρονου χορού.

Η οργάνωση της εκδήλωσης ήταν άρτια, το σκηνικό φανταστικό και οι προτάσεις των WELLA PROFESSIONALS και SEBASTIAN PROFESSIONAL εντυπωσιακές. Οι παρευρισκόμενοι έφυγαν ενθουσιασμένοι, αφού η όλη εκδήλωση ήταν πραγματικά … «στην τρίχα!».