You are here

Διάκριση της Marfin Laiki Bank για την Υπηρεσία Private Banking από το Περιοδικό Euromoney

02/04/2008 13:55
Η υπηρεσία Private Banking της Marfin Laiki Bank ξεχώρισε και πάλι με βραβεία από το εξειδικευμένο και έγκυρο περιοδικό Εuromoney. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά απονεμήθηκε στην υπηρεσία Private Banking η βράβευση “Best Private Banking Services Overall” στην Κύπρο, καθώς και άλλες 33 επί μέρους πρωτιές συμπεριλαμβανομένων των: Corporate advisory for private banking clients, Family office services, Equity portfolio management, Hedge fund investments, Fixed Income portfolio management. Τα αποτελέσματα της έρευνας ανακοινώθηκαν στο τεύχος του περιοδικού για τον Ιανουάριο του 2008.

Το Euromoney διεξάγει κάθε χρόνο έρευνα μεταξύ 400 περίπου χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων ανά το παγκόσμιο, που παρέχουν υπηρεσίες σε εύπορους ιδιώτες και φορείς. Στην έρευνα συμμετέχουν οι ίδιες οι τράπεζες / οργανισμοί που παρέχουν τις υπηρεσίες και οι οποίοι καλούνται να δώσουν πληροφορίες για τα μεγέθη των χαρτοφυλακίων που διαχειρίζονται, τα καθαρά έσοδα εργασιών, τα άτομα που εργοδοτούνται, καθώς επίσης και το ρυθμό αύξησης και ανάπτυξης αυτών των δεικτών και γενικά των εργασιών τους. Οι τράπεζες είναι αναγκασμένες να προτείνουν ανταγωνιστές στη χώρα τους τους οποίους θεωρούν άξιους βράβευσης.

Στην έρευνα μετέχουν επίσης και άλλοι παράγοντες του χρηματοοικονομικού τομέα σε κάθε χώρα (όπως λογιστές, δικηγόροι κ.α.) οι οποίοι αξιολογούν τους υποψηφίους στη χώρα τους. Έτσι, τα βραβεία του Εuromoney είναι ένας σημαντικός δείκτης αξιολόγησης του τομέα υπηρεσιών Private Banking και Wealth Management με βάση τον οποίο πολλοί φορείς και εύποροι ιδιώτες διαμορφώνουν την επιλογή του ιδρύματος στο οποίο θα εμπιστευτούν τα περιουσιακά τους στοιχεία για διαχείριση.

Όπως μαρτυρούν οι ίδιες οι βραβεύσεις, το Private Banking της Marfin Laiki Bank παρέχει άρτιες επενδυτικές και τραπεζικές υπηρεσίες στους διακεκριμένους πελάτες της, διαθέτει συμβούλους επενδύσεων με ψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, συνεχή επιμόρφωση και επαγγελματισμό, που βρίσκονται πάντοτε στη διάθεση των πελατών για εξατομικευμένες επενδυτικές προτάσεις.