You are here

H Muskita ενημερώνει απόφοιτους για την τεχνολογία αλουμινίου

28/03/2008 13:41
• Επίσκεψη στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στη Λεμεσό

Απόφοιτοι σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Στελέχωσης Επιχειρήσεων της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Muskita Aluminium Industries.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν πτυχιούχοι μηχανικοί και αρχιτέκτονες οι οποίοι εργοδοτούνται σε Γραφεία Μελετών και εργοληπτικές επιχειρήσεις στον τομέα των κατασκευών.

Σκοπός του προγράμματος είναι η προσφορά γνώσεων στους συμμετέχοντες σε θέματα Διεύθυνσης Κατασκευών, ούτως ώστε να γνωρίσουν καλύτερα το αντικείμενο ενόψει της εισδοχής τους στην αγορά εργασίας.

Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Muskita και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τα συστήματα ρομποτικής τεχνολογίας, τα οποία καθιστούν την Muskita ως μία από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου στην Ευρώπη.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες δημιουργίες συστημάτων αλουμινίου και τα πλεονεκτήματα τους από την εταιρεία Muskita.