You are here

Μπάλες & Καπέλα από τους μικρούς εθελοντές με χορηγό την Ελληνική Τράπεζα

06/03/2008 12:40
Μια πρωτότυπη εκδήλωση ετοιμάζουν και πάλι οι ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. Μια εκδήλωση που αγγίζει την ιστορία της Μόδας αλλά και του παιχνιδιού.

Καπέλα και Μπάλες ή Μπάλες και Καπέλα. Οι ομάδες των ΜΙΚΡΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ από την έναρξη της σχολικής χρονιάς με καθοδήγηση και με το ενδιαφέρον και τη δημιουργικότητά τους έμαθαν για την ιστορία των καπέλων αλλά και της μπάλας. Έμαθαν γιατί φορούμε καπέλα αλλά και ποια παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε με τις μπάλες. Γνώρισαν την μόδα αλλά και τον αθλητισμό και δημιούργησαν.

« ...και η μόδα έγινε καπέλο και τα καπέλα έγιναν μόδα».
Οι Άγγλοι παλαιότερα έλεγαν «αν θέλεις να πας μπροστά πρέπει να σε προσέξουν και για να σε προσέξουν πρέπει να φοράς καπέλο».

Με τη βοήθεια των ομαδαρχών τους, την καθοδήγηση του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου και της δημιουργού Μάρθας Χριστοδουλίδου, οι ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ετοιμάζονται να παρουσιάσουν μια παράσταση και μια έκθεση αφιερωμένη σε Καπέλα και Μπάλες.

Πρόκειται για μια αλλιώτικη επίδειξη μόδας θά λεγε κανείς, όπου τα παιδιά θα γίνουν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης παρουσιάζοντας τις δικές τους δημιουργίες.

Θα υπάρχουν προσκλήσεις / εισιτήρια αξίας €10 (η καταβολή του ποσού αυτού είναι προαιρετική) και όλα τα έσοδα θα δοθούν για την αγορά κινητής Μονάδας Μέντωρ.

Διαθέσιμα εισιτήρια / προσκλήσεις, θα υπάρχουν στο Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας και στους ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ (Αρ. Τηλ. 70001770)

Η εκδήλωση και τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008 στις 7.00 το βράδυ, από την Επίτιμη Πρόεδρο του σωματείου κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου, στο Κτίριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας (Γωνία Λεωφ. Λεμεσού & Αθαλάσσας) στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας και με τη χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας.