You are here

“Sure Cash 2008” από τις κάρτες Λαϊκής

16/01/2008 13:48
Πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στην προσφορά ωφελημάτων προς τους πελάτες-κατόχους καρτών, η Λαϊκή Τράπεζα ανακοίνωσε χθες (16 Ιανουαρίου) λεπτομέρειες για το νέο σχέδιο επιστροφής χρημάτων “Sure Cash 2008”.

Οι λεπτομέρειες του σχεδίου ανακοινώθηκαν σε συνέντευξη Τύπου από το Διευθυντή της Υπηρεσίας Καρτών της Λαϊκής, Λούκα Χριστοφίδη.

Το “Sure Cash 2008”, που είναι ο διάδοχος του “Sure Cash 2007”, προσφέρει επιστροφή χρημάτων, ευκολότερα παρά ποτέ και στα σίγουρα, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς στόχους και χωρίς κληρώσεις. Οι πελάτες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να χρησιμοποιούν τις κάρτες της Λαϊκής σε όλες τους τις αγορές και συναλλαγές και θα πιστώνονται με αυτόματη επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό τους.

Ο τρόπος επιστροφής χρημάτων είναι πολύ απλός. Απλά και χωρίς προϋποθέσεις ή κληρώσεις, για κάθε κατηγορία κίνησης που επιτυγχάνει ο πελάτης, θα κερδίζει στα σίγουρα ένα συγκεκριμένο ποσό.

Για παράδειγμα, αν ο πελάτης μας πραγματοποιήσει συνολικές αγορές ύψους €5,000 κερδίζει αυτόματα επιστροφή €20, ποσό που θα πιστώνεται απευθείας και αυτόματα στο λογαριασμό του, στο τέλος του μήνα. Επιτυγχάνοντας την επόμενη κατηγορία των €10,000+ κερδίζει επιπλέον €20 κ.ο.κ. Στις πιο ψηλές κατηγορίες, το ποσό αυξάνεται και φτάνει μέχρι τα €40 ανά κατηγορία κίνησης. Για παράδειγμα, πελάτης με ετήσια κίνηση €25.000, θα πάρει συνολικά €140 επιστροφή.

Το σχέδιο «Sure Cash 2008» ισχύει από 1/1/08 μέχρι 31/12/08 και η κίνηση που έχουν πραγματοποιήσει φέτος οι πελάτες της Λαϊκής τις πρώτες μέρες Ιανουαρίου με τις κάρτες τους ήδη μετρά στο Σχέδιο.

Στο Sure Cash 2008 συμμετέχουν όλοι οι πελάτες, Κύπριοι και ξένοι, μόνιμοι ή μη μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου και όλες οι κάρτες της Λαϊκής εκτός από τις κάρτες Card & Fly που συμμετέχουν στο δικό τους σχέδιο βαθμών.

Αρχίστε κι εσείς λοιπόν από σήμερα να ψάχνετε λόγους για να χρησιμοποιείτε τις κάρτες της Λαϊκής αφού η συμμετοχή στο “Sure Cash 2008” αξίζει, και προσφέρει «λεφτά στα σίγουρα».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ «SURE CASH 2008» ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ, ΛΟΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, κυρίες και κύριοι, σας καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.

Όπως ομολογεί και η ίδια η ονομασία του σχεδίου, Sure Cash 2008, πρόκειται για το διάδοχο του Sure Cash 2007. Και ήταν φυσικό, μετά που είδαμε τη θεαματική επιτυχία που είχε το Sure Cash πέρσι, να αποφασίσουμε, “να κάνουμε το καλό, καλύτερο”.

Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα επιστρέψουμε στους κατόχους καρτών της Λαϊκής, περισσότερα χρήματα που θα φτάσουν τα €2.500.000 σε σχέση με €2 εκ περίπου πέρσι. Επίσης, και είναι σημαντικό να τονιστεί, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται σε όλους τους πελάτες μας, χωρίς καμιά προϋπόθεση, χωρίς προσωπικούς στόχους και φυσικά, χωρίς κληρώσεις.

Το σλόγκαν μας “Λεφτά στα σίγουρα” είναι μια πραγματικότητα, αφού όλοι οι πελάτες μας, μπορούν να πάρουν επιστροφή χρημάτων ή cashback στα Αγγλικά, απλά χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Λαϊκής σε όλες τους τις αγορές και συναλλαγές.

Σχεδιασμένο έτσι ώστε πραγματικά να επιβραβεύει τη συνεχή και πιστή χρήση των καρτών της Λαϊκής, το «Sure Cash 2008» προσφέρει σίγουρο κέρδος σε όλους τους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών της Λαϊκής, Κύπριους και ξένους. Στο Σχέδιο συμμετέχουν όλες οι κάρτες της Λαϊκής εκτός από τις κάρτες Card & Fly που συμμετέχουν στο δικό τους σχέδιο βαθμών.

Με το Sure Cash 2008, o τρόπος επιβράβευσης γίνεται ακόμα πιο απλός. Όσο περισσότερες αγορές κάνει ο πελάτης με την κάρτα της Λαϊκής, τόσο περισσότερη επιστροφή χρημάτων θα έχει αυτόματα στο λογαριασμό του. Το επιπρόσθετο θετικό στοιχείο είναι ότι η επιβράβευση και επιστροφή μετρητών όχι μόνο δεν σταματά αλλά είναι και αυξανόμενη, τόσο λόγω κίνησης όσο και λόγω ψηλότερου και αυξανόμενου ποσού επιστροφής.

Ο τρόπος επιστροφής χρημάτων είναι πολύ απλός. Απλά και χωρίς προϋποθέσεις ή κληρώσεις, για κάθε κατηγορία κίνησης που επιτυγχάνει ο πελάτης μας, θα κερδίζει στα σίγουρα ένα συγκεκριμένο ποσό.

Για παράδειγμα, αν ο πελάτης μας πραγματοποιήσει συνολικές αγορές ύψους €5,000 κερδίζει αυτόματα επιστροφή €20, ποσό που θα πιστώνεται απευθείας και αυτόματα στο λογαριασμό του, στο τέλος του τρέχοντος μηνός. Επιτυγχάνοντας την επόμενη κατηγορία των €10,000+ κερδίζει επιπλέον €20 κ.ο.κ. Στις πιο ψηλές κατηγορίες, το ποσό αυξάνεται και φτάνει μέχρι τα €40 ανά κατηγορία κίνησης. Για παράδειγμα, πελάτης με ετήσια κίνηση €25.000, θα πάρει συνολικά €140 επιστροφή.

Το σχέδιο «Sure Cash 2008» ισχύει από 1/1/08 μέχρι 31/12/08 και η κίνηση που έχουν πραγματοποιήσει φέτος οι πελάτες μας τις πρώτες μέρες Ιανουαρίου με τις κάρτες τους, ήδη μετρά στο Σχέδιο.

Το μήνυμά μας με αυτό το σχέδιο είναι ότι οι κάρτες της Λαϊκής συνεχίζουν να πρωτοπορούν στην επιβράβευση των πελατών μας.

Με το Sure Cash, όσο περισσότερο χρησιμοποιούνται οι κάρτες της Λαϊκής, τόσο περισσότερη επιβράβευση θα προσφέρουν με σίγουρη επιστροφή μετρητών και φυσικά, χωρίς προϋποθέσεις και κληρώσεις.

Αρχίστε κι εσείς λοιπόν από σήμερα να ψάχνετε λόγους για να χρησιμοποιείτε τις κάρτες της Λαϊκής αφού η συμμετοχή στο “Sure Cash 2008” αξίζει, και προσφέρει «λεφτά στα σίγουρα» και κέρδος σε όλους!