You are here

Και στη Βραζιλία η EMIRATES

21/10/2007 15:39
Ιστορική χαρακτηρίζεται η πρώτη πτήση της Emirates στη Νότια Αμερική που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και με την ευκαιρία αυτή ο Σείχης Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Πρόεδρος της εταιρείας, παρέθεσε δεξίωση σε πέραν των 600 προσκεκλημένων, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Η πτήση της Emirates στο Sao Paulo αποτελεί τον 94ο προορισμό και την 60η χώρα στην οποία εκτελεί πτήσεις η εταιρεία. Με το δρομολόγιο αυτό η Emirates κατορθώνει να εκτελεί πτήσεις, χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς, σε έξι ηπείρους. Τον Σείχη Ahmed συνόδευε στο Σάο Πάολο αντιπροσωπεία από την Emirates στην οποία συμμετείχαν ο Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline; ο Ghaith Al Ghaith, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Εμπορικών Δρασηριοτήτων και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι.

Στη δειξίωση, ο Σείχης 'Αχμετ προσφωνώντας τους προσκεκλημένους του, είπε ανάμεσα στ' άλλα: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυβέρνηση της Βραζιλίας το Υπουργείο Τουρισμού, την Πολιτική Αεροπορία και το Αραβο-Βραζιλιάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο για τη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση των πτήεων στη Νότια Αμερική».