You are here

FWW: Τέλος στις διαπραγματεύσεις με επ. οργανισμό

01/09/2006 11:05
Δεν ολοκληρώθηκαν τελικά οι διαπραγματεύσεις που βρίσκονταν σ εξέλιξη το τελευταίο διάστημα μεταξύ της εταιρείας Woolworth και επενδυτικού οργανισμού.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, το διοικητικό συμβούλιο έκρινε ότι ήταν προς το συμφέρον της εταιρείας, να μην ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τον εν λόγω επενδυτικό οργανισμό σε σχέση με την πώληση των μετοχών που η εταιρεία κατέχει στην ITTL Trade Tourist & Leisure Park Ltd, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του Συμπλέγματος Shacolas Emporium Park, όπου ανεγείρεται το «The Mall of Cyprus», το μεγαλοκατάστημα της διεθνούς Σουηδικής αλυσίδας ΙΚΕΑ και άλλες οικοδομές που θα στεγάσουν και άλλες εμπορικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Άλλες προτάσεις στο τραπέζι

Η Woolworth όμως παρά το ότι δεν καρποφόρησαν οι διαπραγματεύσεις με τον επενδυτικό οργανισμό, κοινοποιεί ότι εξετάζει νέες προτάσεις από άλλους Ευρωπαϊκούς Επενδυτικούς Οργανισμούς, για τον ίδιο σκοπό. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι διαπραγματεύεται με πολύ σοβαρό Οργανισμό, ιδιοκτήτη Malls σε πολλές χώρες του κόσμου, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει ολόκληρο το μετοχικό κεφάλαιο της ITTL, είτε να συμμετάσχει πλειοψηφικά σ’ αυτό.

γχ