You are here

Οι άνθρωποι του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου συμμετέχουν στην εκστρατεία του Movember Cyprus και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

30/11/2020 13:16

Mάσκες με… μουστάκι φόρεσε το προσωπικό του Ογκολογικού Κέντρου στο πλαίσιο του μήνα για την ευαισθητοποίηση του αντρικού καρκίνου.

H Τράπεζα Κύπρου βρίσκεται και πάλι δίπλα στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, ως διαχρονικός συνεργάτης του στηρίζοντας την συμμετοχή του, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της εκστρατείας Movember, που αφορά στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τον αντρικό καρκίνο. 

Αυτή τη χρονιά λόγω της πανδημίας, γιατροί, νοσηλευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, φωτογραφήθηκαν, φορώντας προστατευτικές μάσκες με μουστάκι -σήμα κατατεθέν του Movember- που σχεδιάστηκαν ειδικά για τον μήνα ευαισθητοποίησης από το Movember Cyprus 2020.

Επέλεξαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από ένα φιλμάκι, σχετικά με την πρόληψη του αντρικού καρκίνου αλλά και του καρκίνου γενικότερα.

Δείτε το φιλμάκι εδώ: https://youtu.be/nfgoXcmh0TU

Στην ιστοσελίδα του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, www.bococ.org.cy/el/mathe-gia-ton-karkino, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί γενικά για τον καρκίνο, την πρόληψη, θεραπείες και άλλες πληροφορίες.