You are here

Woolworth: €6 εκ. από Carrefour για χρήση χώρων

24/07/2006 11:21
Συνολικό ποσό €6 εκ. θα δοθεί στην εταιρεία Woolworth του Ομίλου Σιακόλα για την
παραχώρηση χώρων λειτουργίας υπεραγορών Carrefour στην Κύπρο.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα στο Χρηματιστήριο, την Παρασκευή υπεγράφησαν οι συμφωνίες για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης χώρων στο «The Mall Of Cyprus», στο σύμπλεγμα Shacolas Emporium Park, στην Αθαλάσσα (Στρόβολο – Λευκωσία) και στο σύμπλεγμα «Αγορά Έγκωμης». Οι συμφωνίες αυτές προέκυψαν μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις του Ομίλου Σιακόλα με το Συγκρότημα Carrefour –Μαρινόπουλος.

Πληρώθηκαν τα €2 εκ.

Από το σύνολο των €6 εκ. που θα πάρει η Woolworth, πληρώθηκαν σε μετρητά τα €2 εκ και το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί σε τέσσερις ίσες ετήσιες δόσεις, ενώ για μερικές τροποποιήσεις στους χώρους, θα καταβληθεί στη Woolworth επιπρόσθετο ποσό.

Όπως τονίζεται στη σημερινή ανακοίνωση, για το δικαίωμα χρήσης των χώρων θα καταβάλλεται εγγυημένο ετήσιο ποσό που θα είναι συνδεδεμένο με τον κύκλο εργασιών της Carrefour.

Στη σημερινή ανακοίνωση του, ο όμιλος Σιακόλα τονίζει ότι για τις συμφωνίες αυτές δεν έχουν διατεθεί ή πωληθεί ούτε μετοχές ούτε κτηματική περιουσία, ενώ υπενθυμίζεται ότι στο χώρο του συμπλέγματος Shacolas Emporium Park θα φιλοξενηθεί και το μεγάλο κατάστημα ΙΚΕΑ, το οποίο θα παρέχει επίσης εγγυημένο ετήσιο εισόδημα και συμμετοχή με ποσοστά επί των πωλήσεων.

Γ.Χ.