You are here

Αναβάλλονται οι εξετάσεις για άδεια οδηγού

30/12/2020 12:21

Εξετάσεις για απόκτηση άδειας οδηγού κι άλλα, αναβάλλει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021 το Τμήμα Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ). Πιο συγκεκριμένα το ΤΟΜ ανακοίνωσε ότι:

•Αναβάλλονται οι εξετάσεις υποψήφιων οδηγών (περιλαμβανομένης της εξέτασης για μαθητική άδεια). Οι εξετάσεις υποψήφιων οδηγών (πρακτική δοκιμασία) που ήταν προγραμματισμένες για την πιο πάνω περίοδο θα επαναπρογραμματιστούν το συντομότερο και οι υποψήφιοι καθώς και οι σχολές τους θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία εξέτασης.

•Αναβάλλονται οι επιθεωρήσεις οχημάτων που διενεργούνται στα κρατικά ΚΕΜΟ. Οι επιθεωρήσεις θα επαναπρογραμματιστούν το συντομότερο και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία επιθεώρησης.

• Τα γραφεία εξυπηρέτησης κοινού και επαγγελματιών στα επαρχιακά Γραφεία του ΤΟΜ θα λειτουργούν με φυσική παρουσία του απαραίτητου προσωπικού ασφαλείας για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας για διαχείριση επειγόντων θεμάτων και την εξυπηρέτηση πολιτών για κάλυψη έκτακτων αναγκών.

•Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος κοινού στα γραφεία του ΤΟΜ.

Όλες οι εργασίες για τις οποίες δεν χρειάζεται η φυσική παρουσία του αιτητή/ενδιαφερόμενου διεκπεραιώνονται εξ αποστάσεως (εγγραφές, μεταβιβάσεις, ακινητοποιήσεις κλπ).

Υπάρχουν κιβώτια έξω από τα γραφεία του ΤΟΜ, στα οποία πρέπει να τοποθετούνται τα απαραίτητα έγγραφα. Στη συνέχεια θα γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τον αιτητή/ενδιαφερόμενο για εξυπηρέτηση, πληρωμή τελών μέσω κάρτας, ενημέρωση για παραλαβή των νέων εγγράφων κλπ.