You are here

Ο Όμιλος Εταιρειών Λόρδος επιλέγει τη λύση SAP Business One

25/01/2021 16:33
Ο Όμιλος Εταιρειών Λόρδος  έχει επιλέξει τη λύση SAP Business One On Hana με στόχο την ενσωμάτωση όλων των επιχειρησιακών διαδικασιών του σε μια ενιαία πλατφόρμα και την ενδυνάμωση του προσωπικού του στην εκτέλεση της καθημερινής του εργασίας μέσα από μια σειρά ευέλικτων εργαλείων. Την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει ο εξουσιοδοτημένος SAP συνεργάτης, εταιρεία Vision Soft.
 
Σε μια εποχή οικονομικών προκλήσεων, η Διεύθυνση του Ομίλου, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της,  αναγνωρίζει ότι η επένδυση στον ψηφιακό μετασχηματισμό μπορεί να ενδυναμώσει τους ανθρώπους της να ανταποκριθούν γρήγορα και με ασφάλεια στις αλλαγές, εξασφαλίζοντας έτσι το παρόν και θέτοντας παράλληλά στέρεες βάσεις για το μέλλον του Ομίλου.
 
Ο Όμιλος επέλεξε τη λύση SAP στοχεύοντας στην ενοποίηση και αναβάθμιση των διαδικασιών λειτουργίας των εταιρειών από τις οποίες αποτελείται, στην ενδυνάμωση του προσωπικού και στην ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Με την εφαρμογή της λύσης SAP Business One o Όμιλος πετυχαίνει, ανάμεσα σε άλλα,  τη κεντρική διαχείριση των διαδικασιών του Ομίλου, την άμεση πληροφόρηση μέσω εργαλείων αναφοράς (real time analytics) και τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων  βάσει πληροφοριών πραγματικού χρόνου.  
 
Το λογισμικό SAP Business One είναι μια ολοκληρωμένη, επεκτάσιμη και ευέλικτη λύση, η οποία προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες κάθε οργανισμού, καλύπτοντας τους πιο κρίσιμους τομείς λειτουργίας του, όπως Χρηματοοικονομική Λογιστική, Πωλήσεις, Διανομή, Διοικητική Πληροφόρηση, Κοστολόγηση, Προγραμματισμό και Έλεγχο Παραγωγής, Διαχείριση Προμηθειών και Αποθεμάτων. Παράλληλα προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης, σύμφωνα με το ρυθμό ανάπτυξης και τη στρατηγική του κάθε οργανισμού.