You are here

«Aristo Developers: 2021 με Εξαιρετικές Ευκαιρίες για Αγορά Ακινήτων»

26/01/2021 14:23

Με μια πορεία συνέπειας και εμπιστοσύνης πέραν των 40 χρόνων, η Aristo Developers συνεχίζει δυναμικά να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται προσφέροντας μια τεράστια γκάμα ακινήτων προς πώληση σε όλη την Κύπρο. Η εταιρεία διαθέτει αυτή την στιγμή πάνω από 40 αναπτύξεις σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές που προσφέρονται τόσο για σκοπούς ιδιοκατοίκησης αλλά και μιας προσοδοφόρας επένδυσης.

H Aristo Developers διαθέτει προς πώληση:

  • Μοντέρνα Διαμερίσματα από €130,000 + Φ.Π.Α.
  • Ευρύχωρες Μεζονέττες από €209,000  + Φ.Π.Α.
  • Ανεξάρτητες Κατοικίες από €225,000  + Φ.Π.Α.

Όλα τα έργα της εταιρείας παρουσιάζονται στον ανανεωμένο ιστότοπο της εταιρείας με αναλυτικές τιμές για την κάθε οικιστική μονάδα που διατίθεται προς πώληση.

Η Aristo Developers, παραμένει πρωτοπόρα στον τομέα Ανάπτυξης Γης και Κατασκευών και συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας νέα έργα για το 2021 τα οποία και θα εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τις επιλογές ακινήτων που προσφέρει προς πώληση σε όλη την Κύπρο.

Απόδειξη της, μέχρι σήμερα, επιτυχημένης πορείας της εταιρείας αποτελεί πρωτίστως το πλήθος των χιλιάδων πελατών διαφόρων εθνικοτήτων που την έχουν εμπιστευτεί. Η εμπιστοσύνη, αλλά και ο μεγάλος βαθμός ικανοποίησης της πολυάριθμης πελατείας του οργανισμού, στηρίζεται μεταξύ άλλων στις επιδόσεις ρεκόρ που έχει σημειώσει η Aristo Developers στον τομέα έκδοσης και μεταβίβασης τίτλων ιδιοκτησίας με πέραν των 2,100 μεταβιβάσεων κατά την περίοδο 2015 – 2020. Επιπρόσθετα η εταιρεία διαθέτει αυτή την στιγμή άλλους 900 και πλέον έτοιμους τίτλους ιδιοκτησίας προς άμεση μεταβίβαση σε υφιστάμενούς της πελάτες.

Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της, η Aristo Developers έχει αναπτύξει έργα - ορόσημα για τα δεδομένα του τόπου μας, περιλαμβανομένων:

  • Του πρώτου γηπέδου Golf που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Κύπρο, το Tsada Golf Course με την εταιρεία να έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει συνολικά 3 γήπεδα Golf διεθνών προδιαγραφών περιλαμβανομένου του Secret Valley Golf Course ενταγμένο στο Venus Rock Golf Resort ενώ παράλληλα η Aristo Developers έχει άδειες για την κατασκευή ενός νέου Golf Resort, του Eagle Pine Golf Resort στην επαρχία Λεμεσού.
  • Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όπως το International School Of Paphos
  • Θεματικών Πάρκων όπως το Aphrodite Waterpark στην Πάφο
  • Εμπορικών Κέντρων όπως το Kings Avenue Mall στην Πάφο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Aristo Developers στο τηλέφωνο χωρίς χρέωση 80002747, να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.aristodevelopers.com καθώς και να ακολουθήσετε την Aristo Developers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.