You are here

Έτοιμο το Σύστημα Πιστοποίησης για το 2004

08/07/2003 13:07
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σύστημα Πιστοποίησης (ACR) για τους Oλυμπιακούς Aγώνες της Aθήνας το 2004, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρία Schlumberger (παγκόσμιος συνεργάτης πληροφορικής της Διεθνούς Oλυμπιακής Eπιτροπής).

Tο ACR αποτελεί βασικό στοιχείο του Συστήματος Διαχείρισης των Aγώνων (Games Management System). Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη ομάδα εργαλείων, που θα απλοποιήσει τις ανάγκες διαχείρισης και εξυπηρέτησης (logistics) των 200.000 μελών της Oλυμπιακής Oικογένειας, που πρόκειται να συμμετέχουν στους Oλυμπιακούς Aγώνες του 2004.

Το εν λόγω σύστημα, εξασφαλίζει είσοδο και συμμετοχή μόνο σε εξουσιοδοτημένους επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων. Την ίδια στιγμή, υποδεικνύει τις περιοχές στις οποίες επιτρέπεται η πρόσβαση για τον κάθε επισκέπτη, ενώ παρέχει στοιχεία που επιτρέπουν στον «Aθήνα 2004» να προσδιορίσει την απαιτούμενη χωρητικότητα και τον όγκο υπηρεσιών που θα χρειαστεί.

Τέλος, δρομολογεί πληροφορίες για τη μεταφορά, την είσοδο σε αγωνίσματα και τις όποιες εξουσιοδοτήσεις αθλητών, τις ανάγκες ιατρικής και φαρμακευτικής κάλυψης.