You are here

Με Οδυσσέα και Χασαπόπουλο συνεχίζει η Ερευνητική για το Cypra

28/04/2021 18:33

Στις 10 και 12 Μαΐου θα διεξαχθεί η 10η και 11η Συνεδρία της Ερευνητικής Επιτροπής για το Cypra και σε αυτές κλήθηκαν ως μάρτυρες ο πρώην Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Χασαπόπουλος και ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ερευνητικής Επιτροπής, η δέκατη Συνεδρία της Επιτροπής, είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021, στις 14:30, στην Αίθουσα Jean Monnet, του πρώην Ξενοδοχείου Φιλοξενία, με μάρτυρα τον πρώην Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Χασαπόπουλο.
 
Η ενδέκατη Συνεδρία της Επιτροπής, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021, στις 14:30, στην Αίθουσα Jean Monnet, του πρώην Ξενοδοχείου Φιλοξενία, με μάρτυρα το Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Δρ Οδυσσέα Φ. Μιχαηλίδη.
 
Με βάση τα πρωτόκολλα που αφορούν στην πανδημία, ο μέγιστος αριθμός ατόμων που δύνανται να παρευρίσκονται στην πιο πάνω Αίθουσα είναι 25 και, προτεραιότητα θα δοθεί στους ενδιαφερομένους και στους δικηγόρους που θα τους εκπροσωπούν, καθώς και στους δημοσιογράφους.