You are here

Το ξενοδοχείο Almyra επιστρέφει ανανεωμένο στις 14 Μαΐου!

10/05/2021 14:40

Ο απόλυτος προορισμός για στιγμές χαλάρωσης και γαστρονομικής απόλαυσης

Πανέτοιμο να προσφέρει στους επισκέπτες του αναβαθμισμένες ποιοτικές υπηρεσίες, με βασικό γνώμονα την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγείας, το ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο ανοίγει ξανά τις πύλες του στις 14 Μαΐου 2021.

Το Almyra, που είναι το μοναδικό κυπριακό ξενοδοχείο - μέλος της διεθνούς αλυσίδας Design Hotels, έχει τύχει πρόσφατης ανακαίνισης, με τα δωμάτια, τις σουίτες καθώς και το λόμπι να παρουσιάζουν μια εντελώς αναβαθμισμένη εικόνα. Η ανακαίνιση αποτελεί προϊόν συνεργασίας της κορυφαίας Γαλλίδας σχεδιάστριας Joëlle Pléot και μιας ομάδας Κυπρίων τεχνιτών και καλλιτεχνών.

Η χαρακτηριστική μεσογειακή μοντέρνα εμφάνιση του Almyra αποτελείται από πολυτελείς μαρμάρινες επιφάνειες καθώς και έπιπλα κατασκευασμένα αποκλειστικά για τους χώρους του ξενοδοχείου, από ντόπιους τεχνίτες. Την ίδια ώρα, σε διάφορα σημεία του χώρου, εκθέτονται έργα Κύπριων καλλιτεχνών τα οποία μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της σύγχρονης Πάφου, αποπνέοντας ένα συναίσθημα ηρεμίας και αναζωογόνησης.

Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο Almyra, βρίσκεται και το ANTASIA Beach Club, το ολοκαίνουργιο εγχείρημα του Ομίλου Thanos Hotels, σε μία από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Κάτω Πάφου. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο all-day προορισμό, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον προσεχή Ιούνιο και υπόσχεται να προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, δίπλα στο κύμα.

Γαστρονοµική κουλτούρα

Εντός του ξενοδοχείου Almyra λειτουργεί το γνωστό εστιατόριο Notios, βραβευμένο με τη διάκριση Top Notch στους Χρυσούς Σκούφους του 2019. Γνωστό για τη σκεπαστή του βεράντα, το εστιατόριο βρίσκεται ανάμεσα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου και ξεχωρίζει για το μοντέρνο και ανάλαφρο sitting που προσφέρει με θέα τη θάλασσα. Προσφέροντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, το Notios αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος του καταλόγου του στο new style sushi, ενώ τα κυρίως πιάτα του χαρακτηρίζονται από μία fusion κοσμοπολίτικη διάθεση. Ξεχωρίζουν το black cod με κρούστα κάσιους και το φιλέτο αρνιού με κρεμμύδι τουρσί, γλυκομπίζελα και κάρι, τα οποία σε συνδυασμό με την πλούσια λίστα κρασιών, καθιστά τον χώρο στον απόλυτο γευστικό προορισμό.

Πιστό στα μυστικά της επιτυχίας του και πανέτοιμο να υποδεχθεί ξανά νέους και παλιούς θαμώνες είναι και το αγαπημένο Ουζερί. Με θέα τη θάλασσα και το μαγευτικό Κάστρο της Πάφου, το Ουζερί προσφέρει μία χαλαρή ατμόσφαιρα κάτω από την ανθισμένη πέργκολα. Το γραφικό σκηνικό συμπληρώνουν τα φρέσκα και καλομαγειρεμένα πιάτα εμπνευσμένα από Ελλάδα και Κύπρο, με την υπογραφή του έμπειρου σεφ Νίκου Κίμωνος, ενώ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, αγαπημένοι μουσικοί «ταξιδεύουν» τους θαμώνες με ζωντανή μουσική.

Πρόγραμμα εμπειριών

Για να βοηθήσει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά και το πολιτιστικό ενδιαφέρον της Κύπρου, το οποίο ενδεχομένως να έχουν στερηθεί εν μέσω της πανδημίας, το Almyra έχει αναπτύξει ένα μοναδικό πρόγραμμα εμπειριών, όπως συμμετοχή σε μαθήματα τέχνης από ντόπιους καλλιτέχνες, συγκομιδή φρούτων και λαχανικών σε κοντινά χωριά της Κύπρου, επισκέψεις σε οινοποιεία και δοκιμασία τοπικών ποικιλιών κρασιού και εξερεύνηση της φυσικής και αρχαιολογικής κληρονομιάς του νησιού.

Athlos Bike Hub

Ένα υπερσύγχρονο κέντρο ποδηλασίας για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες ποδηλατιστές, για ήσυχες παραθαλάσσιες διαδρομές σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο που απλώνεται στους λόφους της περιοχής και παρέχει εξαιρετικές προσβάσεις για ανάβαση. Με την ποικιλομορφία τους εδάφους σε ορεινές και δασικές εκτάσεις, η Πάφος αποτελεί το όνειρο κάθε ποδηλάτη, είτε για χαλαρές βόλτες με φόντο το ηλιοβασίλεμα, είτε για εντατική προπόνηση.

Kids Club

Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μία πλούσια γκάμα δραστηριοτήτων στις εγκαταστάσεις του Kids' Club που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Χαλάρωση στο AlmyraSpa

Το πολυτελές καταφύγιο για τους λάτρεις του wellness, διαθέτει signature θεραπείες προσώπου και σώματος με προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται από 100% βιολογικά συστατικά, μαθήματα γιόγκα και πιλάτες, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, γήπεδο τένις και πινγκ πονγκ.

Eauzone… Μια ουτοπία μόνο για ενήλικες

Διαθέσιμο αποκλειστικά μόνο για ενήλικες, το Eauzone αποτελεί μια μικρή όαση ηρεμίας, παρέχοντας ξεκούραση στις άνετες ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα, με αδιάκοπη θέα προς την θάλασσα. Το Eauzone παρέχει φρουτοποτά, βιολογικά τσάγια και υγιεινά σνακ και είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσει ο επισκέπτης το ανεπανάληπτο ηλιοβασίλεμα της Πάφου!

Φιλικό προς τους σκύλους

Με την προσθήκη ενός υπερσύγχρονου πάρκου σκύλων και μιας σουίτας ανέσεων, το Almyra μπορεί να φιλοξενήσει, με μία μικρή χρέωση, και τους τετράποδους φίλους - μέχρι 10 κιλά - των επισκεπτών του. Αφού ολοκληρωθεί το check-in, οι σκύλοι-επισκέπτες λαμβάνουν λιχουδιές, ενώ κατά τη διάρκεια της διαμονής τους μπορεί να διευθετηθεί περιποίηση/grooming. Το μενού της υπηρεσίας δωματίου προσφέρει μόνο για τους σκύλους, πολλά θρεπτικά πιάτα και επιλογή για επιδόρπιο!

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει το Almyra, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.almyra.com/hotel-experiences.

Παράδοση στη φιλοξενία

Ο όμιλος των Thanos Hotels and Resorts ιδρύθηκε πριν 42 χρόνια από τον Αλέκο Μιχαηλίδη. Αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουριστικού στόλου της Κύπρου, με τρία υπερπολυτελή, ξεχωριστά και πολύ αγαπημένα ξενοδοχεία. Το εμβληματικό Anassa, το αέρινο Almyra και το κλασικό Annabelle, ενώ στον όμιλο προστέθηκε το 2017 και το ξενοδοχείο Aloe. Πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και το νέο πρότζεκτ, το Antasia Beach Club. Η εταιρεία με βασικούς της άξονες την καινοτομία, την αξιοπιστία και την υγιή επιχειρηματικότητα διοικείται σήμερα από τον Θάνο Μιχαηλίδη, την Άννα Μιχαηλίδη και την Νατάσα Μιχαηλίδη, συνεχίζοντας μια παράδοση επιτυχημένης πορείας και καθιστώντας τα Thanos Hotels and Resorts τουριστικά σημεία αναφοράς για όλη τη Μεσόγειο.