You are here

Υποτροφίες Frederick, Uclan Cyprus και Alexander College μέσω του Δήμου Π. Χρυσοχούς

30/07/2021 21:57

Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι δέχεται αιτήσεις για τη χορήγηση υποτροφιών για φοιτητές στο πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο Frederick, τις οποίες προσφέρει το Πανεπιστήμιο σε δημότες της Πόλης Χρυσοχούς.

Αφορά δύο υποτροφίες για το 100% των διδάκτρων για απόφοιτο με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19-20/20 .

Επίσης, τέσσερις υποτροφίες για το 50% των διδάκτρων για αποφοίτους με γενικό βαθμό απολυτηρίου 18 – 18,99/20. Επίσης οκτώ  υποτροφίες για αποφοίτους με γενικό βαθμό απολυτηρίου 17-17.99/20.

 Μία υποτροφία για το 20% των διδάκτρων και τρεις υποτροφίες για το 10% των διδάκτρων βάσει οικονομικών κριτηρίων. Ακόμη, ειδικές υποτροφίες για το 50% των διδάκτρων για όλα τα κορίτσια που θα εγγραφούν σε προγράμματα Μηχανικής και Τεχνολογίας στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου (προπτυχιακό επίπεδο). Επισημαίνει επίσης πως οι  ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη Γραμματεία του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς μέχρι τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021.

Εξάλλου, ο  Δήμος Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την παραχώρηση υποτροφιών από το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Uclan Cyprus σε δημότες του, οι οποίοι θα εγγραφούν στα Προγράμματα Σπουδών Επαγγελματικό Δίπλωμα στη Γεωργοκτηνοτροφία/ Αγροεπιχειρηματικότητα και Επαγγελματικό Δίπλωμα στη Μηχανική Αυτοκινήτων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη Γραμματεία του Δήμου.

Τέλος ο  Δήμος Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει τη χορήγηση δύο υποτροφιών ύψους 50% του κόστους των διδάκτρων από Alexander College – University of the West of England.
Οι υποτροφίες προσφέρονται για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021 – 2022.
Το ποσό των € 1.000 που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο ανά έτος ως πληρωτέα εγγραφή δεν περιλαμβάνεται στις υποτροφίες. 
Για τους κλάδους σπουδών που προσφέρονται και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνούν απ’ ευθείας με το Κολέγιο στο τηλέφωνο 26272323, καταλήγει η ανακοίνωση.