You are here

Επίσημη πρώτη σήμερα για το Metropolis Mall

16/09/2021 10:48

Άνοιξε σήμερα τις πύλες του για το κοινό το Metropolis Mall ενώ τα επίσημα εγκαίνια αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθούν εντός Οκτωβρίου.

Όπως δήλωσε στη StockWatch η υπεύθυνη γραφείου επικοινωνίας και προβολής του mall, Μαριλένας Παλαζή, πρόκειται για το πρώτο εμπορικό κέντρο στη Λάρνακα αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αμμοχώστου το οποίο προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες εργοδότησης, συμβάλλοντας στη μείωση της ανεργίας στην περιοχή.

Πρόσθεσε ότι «οι εταιρείες, τα καταστήματα και όλοι οι συνεργάτες που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις τους στο Metropolis Mall ψάχνουν να εργοδοτήσουν προσωπικό σε διάφορες θέσεις και βαθμίδες. Συγκεκριμένα υπάρχουν διαθέσιμες πέραν των 600 θέσεων εργασίας σε διάφορα πόστα».

Εξήγησε ότι όλες οι θέσεις εργασίας βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του εμπορικού κέντρου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους απευθείας στον κάθε εργοδότη.  

Το πρώτο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας το οποίο είναι μονοεπίπεδο φιλοξενεί συνολικά 135 καταστήματα, με διεθνή και τοπικά brands. Διαθέτει 1475 θέσεις στάθμευσης, εκ των οποίων τα 2/3 είναι στον υπόγειο χώρο.

Το Metropolis Mall, συνολικής έκτασης 39.000 τ.μ., βρίσκεται στην ενορία Αγίου Γεωργίου, έναντι του νέου ΓΣΖ, στην είσοδο της Λάρνακας. Βρίσκεται επίσης, σε μικρή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αμμοχώστου και εκτιμάται ότι θα προσελκύει επισκέπτες από την ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου.

Το νέο εμπορικό κέντρο, μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει υπεραγορά, καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης, παιδικό ρουχισμό, παιχνίδια, είδη για το σπίτι, ηλεκτρονικά gadgets, accessories, φούρνο, εστιατόρια γρήγορης εξυπηρέτησης, καφετερίες, τζελατερίες, υπηρεσίες όπως περίπτερο, τράπεζα και κομμωτήριο.

Στον εξωτερικό χώρο έχουν φυτευθεί πέραν των 700 νέων δέντρων, ενώ έχουν φτιαχτεί άλλοι χώροι πρασίνου, πεζοδρόμοι και ποδηλατοδρόμοι περιμετρικά και διαθέτει παιχνιδότοπο και πάρκο για παιδιά.

Το Mall διαθέτει 6 εισόδους πρόσβασης από και προς το εμπορικό κέντρο, κάτι που εκτιμάται ότι θα συμβάλλει στην αποφυγή συνωστισμού και κίνησης, καθώς και εύκολης πρόσβασης σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Μερικές από τις επωνυμίες που δραστηριοποιούνται στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας είναι οι πιο κάτω:

Kiabi, La Maison, Intersport, Mango, Stradivarius, Shoebox, POW the Shop, The Mall Kiosk, Aldente, TGI Fridays, Alati Piperaki, Mc’ Donalds, Zorbas, Players Arians Family Entertainment, Public, Call it Spring, Fix 2 Go, Inglot, Starbucks, Costa Coffee, Istorm, Grand Optical, Kiss Boutique, EPIC, Dust & Cream, Tezenis, Crocodile Tskairis Mallas, Kiko Milano, Swarovski, Intimissimi, Calzedonia, MAC, You and Me Jewelry, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Aldo, Ioannou Shoes, Prive Sports, Scechers, Hairspray, Women’ s secret and Springfield.

Της Ηρώς Ευθυμίου