You are here

MetLife « Ας δείξουμε την αγάπη στον τόπο μας! »

24/09/2021 13:39

Με μια όμορφη περιβαλλοντική δράση, η MetLife Cyprus επέλεξε να δείξει την αγάπη της για τον τόπο μας. Την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποίησε καθαρισμό στην παραλία Μενεού στη Λάρνακα, στο πλαίσιο της ευρύτερης ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MetLife με την ονομασία «The Great EMEA Litter Pick 2021».

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και στελέχη της MetLife Cyprus έδωσαν το παρών, συμβάλλοντας σε ένα καθαρότερο μέλλον για όλους. Συλλέχθηκε σημαντική ποσότητα απορριμμάτων, όπως πλαστικές συσκευασίες προϊόντων, πλαστικές σακούλες, τενεκεδάκια, λάστιχα και πολλά άλλα. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά ότι όταν λειτουργούμε ομαδικά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Το σύνθημα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας της MetLife Cyprus ήταν «Ας δείξουμε την αγάπη στον τόπο μας!», διαδίδοντας το μήνυμα της περιβαλλοντικής συνείδησης και της προστασίας του πλανήτη ξεκινώντας από τον τόπο μας.

Η δράση «The Great EMEA Litter Pick 2021» αποτελεί κομμάτι της ευρύτερης στρατηγικής της MetLife με θέμα τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον, που αφορά την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Εκτός από τις περιβαλλοντικές δράσεις, η MetLife Cyprus, σε συνεργασία με το MetLife Foundation, έχει επενδύσει σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που περιλαμβάνουν τη στήριξη των νέων της Κύπρου, τη χρηματοδότηση προγραμμάτων εκπαίδευσης και ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας, την ενδυνάμωση και την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την κάλυψη έκτακτων κοινωνικών αναγκών. Συνεργάζεται με οργανισμούς & διοργανώσεις όπως ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, οι Παγκόσμιοι Αγώνες «Special Olympics», ο οργανισμός Junior Achievement Cyprus, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MetLife Cyprus, επισκεφθείτε: https://www.metlife.com.cy/about-us/corporate-responsibility/