You are here

Η SEPAGA E.M.I συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνούς κύρους διοργάνωση iFX Expo International

08/10/2021 10:33

Η SEPAGA EMI, το Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος με έδρα την Κύπρο, έλαβε μέρος στην iFX Expo International, μια από τις μεγαλύτερες fintech διοργανώσεις διεθνούς κύρους. Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4-6 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, η SEPAGA είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις καινοτόμες χρηματοοικονομικές λύσεις που προσφέρει σε επιχειρήσεις, καθώς και να δώσει εξατομικευμένες συμβουλές για την αναβάθμιση των B2B πληρωμών.

Στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, στην οποία έλαβαν μέρος καταξιωμένα στελέχη εταιρειών από διάφορες χώρες, η SEPAGA καλωσόρισε τους επισκέπτες στο booth 30, που ξεχώριζε για τον μοντέρνο και minimal σχεδιασμό του. Στο ειδικά διαμορφωμένο «café» λοιπόν, η ομάδα της SEPAGA έκανε networking με άλλους επαγγελματίες του ευρύτερου τομέα και ενημέρωσε για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες και λύσεις της, παρουσιάζοντας έναν πιο σύγχρονο και άμεσο τρόπο επεξεργασίας επιχειρηματικών πληρωμών, που συνάδει με τη digital-first εποχή που ζούμε. Πιο συγκεκριμένα, η SEPAGA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών όπως είναι τα unique Ibans, wire payments, e-wallet accounts σε διάφορα νομίσματα, currency conversion, “escrow accounts” και Prepaid Cards.

Η Έλενα Κοντού, CEO της SEPAGA E.M.I,  δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι που λαμβάνουμε μέρος σε μια διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς, η οποία συνδέει καινοτόμες επιχειρήσεις με επιχειρηματικούς ηγέτες του κλάδου. Προσφέροντας ένα κοινό έδαφος για ανταλλαγή ιδεών και ανάδειξη της καινοτομίας και της ανθεκτικότητας – που έχει αποδειχθεί καίριας σημασίας, ιδιαίτερα σε εποχές που κρύβουν μεγάλες προκλήσεις – μπαίνουν τα θεμέλια για ένα εξαιρετικά υποσχόμενο μέλλον του κλάδου». 

Η Sepaga είναι ένα Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος (Electronic Money Institution), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, με άδεια λειτουργίας 115.1.3.18/2018. Έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα την έκδοση, διανομή και εξαργύρωση ηλεκτρονικού χρήματος, προσφέρει σε τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, μια σειρά από χρηματοοικονομικές λύσεις για τη διαχείριση κεφαλαίων και πληρωμών.