You are here

Remedica: Δημοσιογραφική διάσκεψη σε σχέση με πορεία μοτοσικλετιστών RemeRiders

25/10/2021 15:55

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Remedica στη Λεμεσό δημοσιογραφική διάσκεψη σε σχέση με την πορεία μοτοσικλετιστών RemeRiders, που διοργανώνει η εταιρεία σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου, με τη Remedica να δηλώνει σταθερά τη στήριξή της στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο.

Κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη, εκ μέρους του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της Remedica, Δρ. Μιχάλη Νεοπτολέμου, η κα Γιώτα Παναγιώτου δήλωσε ότι η Remedica, ως κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου και κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, σκοπός της οποίας είναι η στήριξη του έργου που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου.

Η Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, κα Μπέττυ Αντωνιάδου, ευχαρίστησε τη Remedica για τη διαχρονική στήριξη του έργου του Συνδέσμου και ιδιαίτερα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης RemeRiders, που πραγματοποιείται ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Στη διάσκεψη συμμετείχε επίσης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας, κύριος Άδωνης Χριστοφίδης, ο οποίος κάλεσε όλους τους μοτοσικλετιστές να λάβουν μέρος στην εκδήλωση και να στηρίξουν το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Η εκδήλωση RemeRiders  θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο  Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021.  Οι μοτοσικλετιστές θα συγκεντρωθούν στις 1530 στον χώρο στάθμευσης της μαρίνας St. Raphael και από εκεί θα πορευτούν στον μόλο Λεμεσού.  Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από τους Άγγελο Αυγουστή και Μαρία Θεοδότου.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου θα λαμβάνει εισφορές προς ενίσχυση των υπηρεσιών του.