You are here

Καμμένος: Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί μέχρι τέλους

21/03/2018 07:19

Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, υπογράμμισε ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα σενάρια περί ρήξης στη συγκυβέρνηση, ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε απόλυτη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό και ότι η σχέση των δύο πολιτικών χώρων βασίζεται σε μια έντιμη πολιτική συνεργασία.

«Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σε πείσμα όσων γράφουν σενάρια, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, με σεβασμό στις κόκκινες γραμμές», δήλωσε ο κ. Καμμένος, εξηγώντας ότι κατά τη σημερινή του συνάντηση με τον Πρωθυπουργό συζήτησαν πάνω στους βασικούς στόχους της συγκυβέρνησης.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «οι δύο βασικοί στόχοι ήταν η έξοδος από τα μνημόνια και την επιτροπεία και η κάθαρση και αυτοί οι δύο στόχοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τους».

Παράλληλα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας εκτίμησε ότι οι όποιες διαφοροποιήσεις εντός της κυβέρνησης αποτελούν δείγμα δημοκρατίας και όχι δείγμα ασθένειας.

Ερωτηθείς σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι αυτό που ζητά η ελληνική πλευρά είναι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Υπογράμμισε, επίσης, ότι η ελληνική κυβέρνηση παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος. «Αυτά όλα θα τα χειριστούμε με νηφαλιότητα, σε μια κοινή γραμμή», τόνισε, χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι είναι προς όφελος όλων το περιστατικό αυτό να λήξει το συντομότερο δυνατό.

ΚΥΠΕ