You are here

Η CPT συνδέει το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας με το κέντρο της πόλης με τη διαδρομή 425

10/11/2021 11:11

Η διαδρομή 425 της Cyprus Public Transport εξυπηρετεί τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας και χρειάζονται μεταφορά από και προς το «Γλαύκος Κληρίδης». Η διαδρομή αυτή συνδέει το αεροδρόμιο με το κέντρο της πόλης της Λάρνακας και συγκεκριμένα με την περιοχή των Φοινικούδων, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της αλλά και στους επισκέπτες της, να μετακινούνται εύκολα και γρήγορα από και προς το αεροδρόμιο.

Τα λεωφορεία της διαδρομής 425 εκτελούν δρομολόγια κάθε 20 λεπτά από τα δύο σημεία αναχώρησης, τις Φοινικούδες και το αεροδρόμιο και αυτό είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης διαδρομής, σε σχέση με άλλες διαδρομές της Cyprus Public Transport που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο. Μειώνεται δηλαδή κατά πολύ ο χρόνος αναμονής των επιβατών, ενώ τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.

Η τιμή του εισιτηρίου μονής διαδρομής είναι €1,50 και οι επιβάτες που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη διαδρομή, όπως και κάθε άλλη διαδρομή, μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για την πορεία των λεωφορείων, μέσω της εφαρμογής Pame App.

Στόχος της Cyprus Public Transport είναι να φροντίζει συνεχώς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, αναβαθμίζοντας με κάθε ευκαιρία τις υπηρεσίες της. Η διαδρομή 425 καλύπτει τις ανάγκες όσων ταξιδεύουν αεροπορικώς από και προς τη Λάρνακα, προσφέροντας μία καλή εναλλακτική λύση και διευκολύνοντάς τους επιβάτες με θέματα όπως το πάρκινγκ ή τη δέσμευση άλλων ατόμων για τη μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο.

Εκτός από τη λειτουργία της συγκεκριμένης διαδρομής, άλλες υπηρεσίες της Cyprus Public Transport, πέραν από τις αστικές διαδρομές των επαρχιών Λευκωσίας και Λάρνακας, είναι η λειτουργία των σχολικών διαδρομών στις ίδιες επαρχίες (για 2η χρονιά), η διεκπεραίωση των δρομολογίων των Μικρών Λεωφορείων Λευκωσίας, καθώς και των δρομολογίων από την πόλη της Λάρνακας προς το νέο Metropolis Mall και αντίστροφα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια και τους χάρτες διαδρομών της CPT, επισκεφθείτε: https://publictransport.com.cy/routes/page/routes-and-timetables