You are here

GOOD DESIGN AWARDS: Θριαμβευτές τα μοντέλα Hyundai IONIQ 5 και STARIA

17/01/2022 10:31
  • Η Hyundai σάρωσε τα βραβεία GOOD DESIGN σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες, με τα IONIQ 5 και STARIA στην κατηγορία μεταφορικών μέσων.
  • Τα βραβεία αντανακλούν την ανταγωνιστικότητα της σχεδιαστικής ταυτότητας της Hyundai στην παγκόσμια αγορά.

Η Hyundai Motor Company ανακοίνωσε την κατάκτηση τιμητικών διακρίσεων στα GOOD DESIGN AWARDS 2021, με τον IONIQ 5 και το STARIA, που βραβεύθηκαν στην κατηγορία Μεταφορικών Μέσων. Επίσης, η Hyundai θριάμβευσε και σε άλλες, παρεμφερείς κατηγορίες, όπως των Διαδραστικών Μέσων, Εφαρμογές σε Κινητά Τηλέφωνα και Γραφικά.

“Είναι εξαιρετική τιμή για την εταιρεία μας η αναγνώριση των GOOD DESIGN AWARDS”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Επικεφαλής του Κέντρου Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή μεταφέρει το μήνυμα για την εξαιρετική δουλειά της δημιουργικής μας ομάδας, οι οποίοι έβαλαν απίστευτο πάθος, καθώς και τους μηχανικούς που έκαναν όλη την προσπάθεια πραγματικότητα. Επίσης, εκφράζει την ανταγωνιστικότητα της σχεδιαστικής ταυτότητας Hyundai στην παγκόσμια αγορά”, ολοκλήρωσε.

Το IONIQ 5 είναι το μεσαίου μεγέθους CUV της Hyundai, πάνω σε πλατφόρμα Ηλεκτρικού Οχήματος με Μπαταρία. Το πρωτοποριακό του σχέδιο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από το κοινό ανά το παγκόσμιο. Είναι σχεδιασμένο με τη λογική Living Space, εξωτερικά και εσωτερικά.

Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι φιλικά προς το περιβάλλον και εκφράζουν τη δέσμευση της εταιρείας για ένα πιο καθαρό μέλλον για όλους.

Το STARIA, το MPV της Hyundai, εντυπωσιάζει με το φουτουριστικό και μυστηριώδες εξωτερικό του, που θυμίζει διαστημόπλοιο. Μια δυναμική γραμμή, από μπροστά μέχρι πίσω, θυμίζει την καμπύλη φωτός στον ορίζοντα με την ανατολή του ήλιου. Το εσωτερικό του STARIA χαρίζει μια ατμόσφαιρα διαστημοπλοίου, με εστίαση στην άνεση του οδηγού και των επιβατών.