You are here

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα αξιολογήσει το τοπίο της FinTech

26/05/2022 16:32

Εκδήλωση με τίτλο «Αξιολόγηση του τοπίου του FinTech (χρηματοοικονομικών τεχνολογιών) στην περιοχή Μέσης Ανατολής, Βόρειας Αφρικής και Μεσογείου (ΜΕΝΑ)» οργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC) την Τρίτη 31 Μαΐου στις 16:00  στο Start-Up Centre powered by Microsoft στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση της έρευνας FinTech στην περιοχή. Μεταξύ των ομιλητών είναι ο κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων   του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Αν. Καθ. Πιερής Χουρίδης, και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySec), Γιώργος Καρατζιάς, καθώς και διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν οι πιο κάτω εκθέσεις:

Η εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία να παρουσιαστεί το έργο του Κέντρου της Περιφέρειας Euro-MED και MENA και να συζητηθούν με τα ενδιαφερόμενα μέρη τα επόμενα ερευνητικά ορόσημα.

Το Κέντρο της Περιφέρειας Euro-MED και MENA ιδρύθηκε έπειτα από την υπογραφή συμφωνίας ερευνητικής συνεργασίας το Νοέμβριο 2021, μεταξύ της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (EUC) και του Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF), ερευνητικού κέντρου του Judge Business School του Πανεπιστημίου του Cambridge.  Στόχος είναι η επιτάχυνση της τεχνολογικής χρηματοοικονομικής καινοτομίας, καθώς και η δημιουργία και η ανταλλαγή γνώσης που χρειάζονται οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, οι ρυθμιστικές αρχές και η βιομηχανία για την πλοήγηση στον ψηφιακό μετασχηματισμό του χρηματοπιστωτικού συστήματος της περιοχής.

Για εγγραφές (φυσική παρουσία ή διαδικτυακή παρουσία) πατήστε ΕΔΩ.