You are here

Διπλή διάκριση στα «Global Banking and Finance Awards 2022» για την Eurolife!

05/08/2022 13:02

Στη λίστα των «Global Banking and Finance Awards 2022» με δύο διακρίσεις βρίσκεται η Eurolife, ως η καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία Κλάδου Ζωής στην Κύπρο και ως η Ασφαλιστική Εταιρεία που προσφέρει υψηλή ικανοποίηση στους πελάτες της.

Η Eurolife, για ακόμη μια φορά, διακρίνεται ως η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο και κατέχει εξέχουσα θέση και αριστεία στο χρηματοοικονομικό τομέα. Οι νέες διακρίσεις της Εταιρείας είναι  απότοκο της αξιοπιστίας, του κύρους και του επαγγελματισμού της Eurolife ως επίσης και της κατάρτισης των Ασφαλιστικών Συμβούλων της, που έχουν την ικανότητα να ανταποκρίνονται πλήρως στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, προσφέροντάς τους σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα για τη ζωή, την υγεία και την αποταμίευση.

Επιβεβαιωμένη υπεροχή Eurolife

Η υπεροχή της Eurolife επιβεβαιώνεται, επίσης, από την αξιολόγηση των πελατών της, με ιδιαίτερα ψηλές βαθμολογίες στην ικανοποίηση πελατών και την ποιότητα εξυπηρέτησης. Απότοκο του ψήφου εμπιστοσύνης προς την Εταιρεία, είναι ότι οι πελάτες δηλώνουν αδιαμφησβήτητη πρόθεση συνέχισης της συνεργασίας με την Eurolife. Αξιολογήσεις που αποδεικνύουν τη δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που έχτισε η Εταιρεία με τους πελάτες της εδώ και 33 χρόνια.

Τα «Global Banking and Finance Awards 2022» προβάλουν την καινοτομία, τα επιτεύγματα, τη στρατηγική, καθώς και τις πρωτοποριακές και εμπνευσμένες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην παγκόσμια χρηματοοικονομική κοινότητα. Συστατικά που είναι καλά ριζωμένα στην ταυτότητα της Eurolife. Στο πλαίσιο αυτό, η ηγέτιδα εταιρεία χαράσσει την επόμενη μέρα και οδηγεί τις εξελίξεις στον Ασφαλιστικό Κλάδο. Με επενδύσεις στο ψηφιακό μετασχηματισμό και στο ανθρώπινο δυναμικό της, η Εταιρεία αναβαθμίζει την εξυπηρέτησή της και αναπτύσσει νέες καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις, με στόχο να συνεχίσει να παρέχει προστασία στον άνθρωπο απέναντι στις αβεβαιότητες και τα αναπάντεχα της ζωής.