You are here

Baker Tilly South East Europe: Παρουσίαση εταιρικού βίντεο για την συμπλήρωση 25 χρόνων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη

05/08/2022 13:47

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων επιτυχούς παρουσίας στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης η Baker Tilly South East Europe παρουσίασε το νέο της εταιρικό βίντεο.

Η ιστορία της Baker Tilly South East Europe ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 1996, όταν ιδρύθηκε η εταιρεία M.A Klitou Chartered Accountants από τον κ. Μάριο Α. Κλείτου, νυν Περιφερειακό Διευθύνοντα Σύμβουλο της Baker Tilly South East Europe. Το Μάιο του 2003 το γραφείο της Ρουμανίας γίνεται το πρώτο περιφερειακό ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International και στη συνέχεια το γραφείο της Βουλγαρίας τον Ιανουάριο του 2005. Σε γρήγορη διαδοχή, τον Αύγουστο του 2005 το γραφείο στην Κύπρο και το 2007 το γραφείο της Μολδαβίας εντάχθηκαν στο διεθνές δίκτυο. Τέλος, η Ελλάδα εντάχθηκε στο δίκτυο της Baker Tilly το 2014.

Σήμερα η Baker Tilly South East Europe αριθμεί 16 γραφεία σε 5 χώρες (Κύπρος, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία), διοικείται από 44 διευθυντές και απασχολεί πάνω από 500 επαγγελματίες. Η Baker Tilly South East Europe προσφέρει ολοκληρωμένες, πρακτικές και αξιόπιστες επαγγελματικές υπηρεσίες με στόχο την ανάπτυξη των πελάτων της σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Σχολιάζοντας ο κ. Μάριος Α. Κλείτου αναφέρει « H ανέλιξη και η επιτυχία μας τα τελευταία 25 χρόνια δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την αφοσίωση των ανθρώπων μας, που αποτελούν την καρδία του οργανισμού μας. Είμαστε περήφανοι που η Baker Tilly South East Europe, είναι η μόνη κυπριακή εταιρεία που έχει αντιπροσώπευση σε πέντε χώρες και το δίκτυο μας συγκαταλέγεται στα 10 μεγαλύτερα δίκτυα του κόσμου».

Παρακολουθείστε το νέο εταιρικό βίντεο εδώ.