You are here

Παγκόσμιος Πρωτάθλημα Ράλι WRC2022: Θρίαμβος της Hyundai στο Ράλι Φιλανδίας

08/08/2022 10:03

Δεύτερη θριαμβευτική νίκη της Hyundai Motorsport για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι 2022, αυτή τη φορά στο Ράλι Φιλλανδίας. Το αγωνιστικό δίδυμο της Hyundai, Ott Tanak – Martin Jarveoja, οδήγησαν το i20N Rally1 στον θρίαμβο μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα.

«Αυτή ήταν μια ιδιαίτερη νίκη για μένα», δήλωσε πανευτυχής ο Ott Tanak. «Έχω κερδίσει πολλούς αγώνες αλλά αυτός ήταν ο καλύτερος στην καριέρα μου», ολοκλήρωσε ο Εσθονός οδηγός. «Μπήκαμε από την αρχή στην πρωτοπορία και καταφέραμε να κρατηθούμε εκεί μέχρι το τέλος”, ολοκλήρωσε.

Το δεύτερο πλήρωμα της αγωνιστικής ομάδας, Thierry Neuville – Martijn Wydaeghe, ολοκλήρωσαν τον αγώνα στην πέμπτη θέση.

Η νίκη στο Ράλι Φιλλανδίας αντανακλά την αποφασιστικότητα και τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο τεχνικό επιτελείο της Hyundai Motorsport. Με συμπεριφορά που δεν τα βάζει ποτέ κάτω μέχρι και τα τελευταία στάδια του αγώνα και πάντοτε με στόχο την υψηλότερη δυνατή διάκριση.

«Ήταν ένα φανταστικό επίτευγμα για όλους», δήλωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντής της ομάδας. «Θα γιορτάσουμε αυτή την επιτυχία αλλά θα συνεχίσουμε ασταμάτητα την προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στους υπόλοιπους αγώνες της χρονιάς».