You are here

Στον όμιλο Globeducate εντάσσονται τα Pascal

11/08/2022 09:23

Στoν όμιλο Globeducate που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους εκπαιδευτικούς ομίλους εκπαίδευσης Κ-12 (προδημοτικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) στον κόσμο εντάσσονται οι σχολές Pascal, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Globeducate αριθμεί 31,000 μαθητές σε 10 χώρες, ενώ διαθέτει περισσότερα από 55 δίγλωσσα και πολυεθνικά σχολεία.

Τα σχολεία της Globeducate εξειδικεύονται σε πληθώρα αναγνωρισμένων διεθνών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των: English National Curriculum (EYFS to A Level), International Baccalaureate (PYP to IBDP), και των κρατικών προγραμμάτων Καναδά, Γαλλίας, Ινδίας, Ιταλίας, Μαλαισίας, Πορτογαλίας και Ισπανίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ένταξη των σχολών Pascal  στην Globeducate θα συμβάλει έμπρακτα στην προσπάθεια ανάπτυξης του οργανισμού, στον εκσυγχρονισμό δομών και πρακτικών, στην άντληση τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης, καθώς και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο όμιλος είναι επίσημος συνεργάτης του WWF (World Wildlife Fund), ενώ συνεργάζεται επίσης με τα Οικολογικά Σχολεία κάθε χώρας, καθώς και με την LEGO ® Education και τον Arts International.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Pascal Education (Cyprus) Ltd, Παντελής Ανδρέου, ανέφερε ότι «μέσα από αυτή την εξέλιξη, η εμβέλεια και οι ορίζοντες των σχολών διευρύνονται, ενώ νέες προοπτικές δημιουργούνται για το προσωπικό και τους μαθητές μας. Κορυφαία προτεραιότητά μας παραμένει να συνεχίσουμε να προσθέτουμε αξία στον τομέα της Εκπαίδευσης και στην τοπική κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιοκτήτης των σχολών Pascal στην Κύπρο εξακολουθεί να είναι η εταιρεία Pascal  Education (Cyprus) Ltd και, τόσο η διοίκηση (οικογένεια Ανδρέου), όσο και οι διευθύνσεις των Σχολών, παραμένουν ως έχουν.