You are here

Cablenet: Ο Ολυμπιακός Πειραιώς σκοράρει αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports!

23/08/2022 16:51

H Cablenet ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς εξασφαλίζοντας τους εντός έδρας αγώνες των «ερυθρόλευκων» για το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, ώστε να μπορούν οι πολυάριθμοι φίλοι της ομάδας στην Κύπρο, να απολαμβάνουν την ομάδα τους.

Όλα τα αστέρια του Ολυμπιακού θα παίζουν μπάλα στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Δείτε όλους τους εντός έδρας αγώνες των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα της Super League, αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports!

Τώρα με το νέο αθλητικό πακέτο Purple Max Sports, εκτός από τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού Πειραιώς, απολαμβάνουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο, ξένα πρωταθλήματα, όλο τον κυπριακό αθλητισμό, το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο στα 65+ κανάλια της Purple TV, απεριόριστες επιλογές σε ταινίες και αθλητικά γεγονότα με τα κανάλια Novacinema και Novasports, αλλά και την ευκολία να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας προγράμματα, όπου και αν είμαστε, με την εφαρμογή Cablenet TV GO. Ενώ μαζί απολαμβάνουμε και το Purple Max Internet το οποίο περιλαμβάνει την υπηρεσία Plume HomePass με 2 Pods, δίνοντάς μας τη δυνατότητα της maximum ταχύτητας σύνδεσης για πάντα (έως και 1Gbps), με άψογο σήμα Wi-Fi παντού και με ασφάλεια! Και όλα αυτά, μόνο με 58€/μήνα!

Όλη η αθλητική δράση είναι στην Cablenet!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αθλητικό πακέτο Purple Max Sports μπορείτε να επισκεφθείτε το www.cablenet.com.cy.

Cablenet For a Better Life.