You are here

Παράταση στις αιτήσεις για πρόσληψη στο Δημόσιο

04/10/2022 14:04

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι δίνει παράταση στην ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής και πληρωμής τελών στις Γραπτές Εξετάσεις για Πρόσληψη στο Δημόσιο.

Σημειώνεται, ότι ο υπερβολικός φόρτος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων και πληρωμής τελών για τις Γραπτές Εξετάσεις για Πρόσληψη στο Δημόσιο 2022, εξαιτίας του αυξημένου αριθμού αιτήσεων που υποβλήθηκαν λόγω λήξης της προθεσμίας, οδήγησε στην εμφάνιση τεχνικών προβλημάτων σε κάποιους αιτητές. Ως εκ τούτου, θα δοθεί παράταση δύο επιπρόσθετων ημερών στην ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων και πληρωμής τελών, μέχρι και την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.     

Σε περίπτωση οποιασδήποτε απρόβλεπτης δυσκολίας, οι υποψήφιοι καλούνται εμπρόθεσμα, και όχι αργότερα από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, να απευθύνονται για τεχνική ή άλλη υποστήριξη στην Υπηρεσία Εξετάσεων, κατά τις εργάσιμες ώρες στα τηλέφωνα  22582933, 22582934 ή κατά προτίμηση να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected], εξηγώντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ώστε η Υπηρεσία Εξετάσεων να επιλύσει άμεσα οποιαδήποτε προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν.

Τονίζεται, ότι η Υπηρεσία Εξετάσεων πρέπει να λάβει ενημέρωση από τους αιτητές για τεχνικό πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζουν, πριν από τη λήξη της παράτασης υποβολής αιτήσεων και πληρωμής τελών (6/10/2022, ώρα 12:00 μεσημέρι).

(ΚΥΠΕ/ΠΧ/ΑΓΚ)