You are here

Χριστούγεννα στη Λάρνακα με την Πετρολίνα

24/11/2022 13:34

Η Πετρολίνα σκορπίζει την μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά της πόλης

Η Πετρολίνα υποδέχεται τα Χριστούγεννα στην πόλη της Λάρνακας, ως ο μεγάλος χορηγός όλων των γιορτινών εκδηλώσεων του Δήμου Λάρνακας.

Με φόντο το παραμυθένιο σκηνικό της πλατείας Ευρώπης στις Φοινικούδες, θα πραγματοποιηθεί, στις 27 Νοεμβρίου, η Φωταγώγηση του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ (Πάρκο Παλιάτσο) έρχεται για πρώτη φορά στη Λάρνακα και μεταμορφώνει το χώρο σ’ ένα παραμυθένιο χωριό, τη «Larnaca Christmas Land». Τα παιγνίδια, το καρουζέλ, η τεράστια ρόδα, τα τραγούδια, οι παιδικές χορωδίες και συναυλίες, συμπληρώνουν το γιορτινό σκηνικό της πιο αγαπημένης περιόδου της χρονιάς.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Άη Βασίλη στους εμπορικούς δρόμους της Λάρνακας αλλά και τα καλλιτεχνικά προγράμματα στις πλατείες της πόλης, θα ολοκληρώσουν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό και θα φωτίσουν την καθημερινότητά μας.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Αντρέας Βύρας ευχαρίστησε την Πετρολίνα και που ακόμη μια φορά βρίσκεται στο πλάι της Λάρνακας. Όπως δήλωσε «Χωρίς τη δική της καταλυτική προσφορά δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λάρνακας. Η συμβολή της κάνει πραγματικά τα Χριστούγεννα στην πόλη μας Μαγικά!»

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Πετρολίνα δήλωσε ότι «Η Πετρολίνα, στηρίζει διαχρονικά την Λάρνακα, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια. Ως ο μεγάλος χορηγός όλων των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, προσφέρουμε λίγη απ’ τη μαγεία των Χριστουγέννων σε όλους και κυρίως στα παιδιά».

Σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λάρνακας, η είσοδος για μικρούς και μεγάλους είναι δωρεάν.