You are here

Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά που περίμενες είναι εδώ!

01/12/2022 14:33
  • Τα καλύτερα δώρα είναι Epic με μέχρι και €340 έκπτωση σε smartphone και όλα απεριόριστα από €19,99/μήνα!

Στην Epic γνωρίζουμε πολύ καλά από δώρα και αυτά τα Χριστούγεννα σου τα προσφέρουμε για ακόμη μια χρονιά με μέχρι και €340 έκπτωση σε νέο smartphone και ΟΛΑ απεριόριστα από μόνο €19,99/μήνα!

Τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου ένα από τα κορυφαία smartphone της αγοράς με €0 ευρώ αρχικά και απίστευτη έκπτωση που φτάνει μέχρι και €340. Απλά μετάφερε τον αριθμό σου σε πλάνο κινητής Unlimited της Epic από μόνο €19,99 για τους πρώτους 12 μήνες και απόλαυσε τα πάντα απεριόριστα (GB, ομιλία, SMS) με το #1 δίκτυο κινητής in test.

Αυτά τα Χριστούγεννα ζήσε, κράτησε και μοιράσου κάθε Epic στιγμή με το καινούριο σου κινητό από τη σειρά iPhone 14 ή τη σειρά Samsung Galaxy S22 ή όποιο άλλο κινητό επιθυμείς. Επέλεξε απλά αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και ετοιμάσου να απολαύσεις τις δυνατότητές του στο maximum, με τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες του 5G δικτύου της Epic.

Πάρε το χριστουγεννιάτικο δώρο που σου αξίζει σε ένα από τα καταστήματα Epic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, online στο epic.com.cy, ή τηλεφωνικώς στο 159.

H προσφορά ισχύει μέχρι 8 Ιανουαρίου 2022 για νέους συνδρομητές αλλά και για υφιστάμενους με ανανέωση συμβολαίου.

Για πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις: https://www.epic.com.cy/el/page/9rTJfY~lk/xmas-offer2022.